Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dionyssos Hotel & Apartments


Descriere

Scor TripAdvisor: 4/5 Very Good Hotelul Dionyssos este situat în peninsula Kassandra, în Hanioti, Chalkidiki - la doar 150 m de plajă și la 250m de centrul satului. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Situat în Hanioti, Chalkidiki, Dionyssos, este destinatia excelenta din Grecia. Hotelul este situat in prima peninsula Cassandra, care este un centru constant de atractie pentru mii de vizitatori. Este situat la 90 km de Salonic si la doar 117 km de statiunea cosmopolitana Kallithea. Hotelul este situat aproape de zona pieței și este convenabil pentru accesul la cumpărături. Proprietatea oferă camere frumoase, confortabile și spațioase care au fost complet renovate.

Facilitati hotel

Hotelul ofera o piscina exterioara, umbrele si sezlonguri, astfel incat sa te poti bucura de soare si aceasta locatie va ofera posibilitatea de a face multe activitati si de a profita de frumusetea locului.
Hotelul are un restaurant cu specific mediteranean și fii pregătit să trăiești o aventură culinară excepțională!
 

Facilitati camere

Fiecare camera are un balcon privat si cu vedere la gradina, piscina sau la strada pitoreasca.
Camerele si balcoanele sunt recent renovate, Tv, Telefon, Mini Bar, Aer conditionat, Wi-fi gratuit, uscator de par, Serviciu de spalatorie (contra cost), Patut de copil (la cerere, gratis)
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.