Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Hotel & Spa


Descriere

Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat.Localizare
Relaxarea, luxul si rasfatul sunt la ele acasa aici la Kassandra Palace&SPA, oferind clipe memorabile celor care ii trec pragul. Complexul se afla pozitionat pe bratul Kassandra, la o distanta de aprox. 80 de km de aeroportul din Salonic, la 1,5 km fata de centrul statiunii Kriopigi si la doar 7 km fata de statiunea Kalithea ceea ce face din aceasta locatie una ravnita de turistii care vor relaxare, rasfat si de ce nu, sa fie "mangaiati" de razele Zeului Apollo pe plaja privata cu nisip ce este la doar 5 m de acesta.

Descriere:
Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat.

Website
http://kassandra-palace.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.