Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Potidea Palace Hotel


Descriere

Un complex pentru rasfat, un complex pentru relaxare, un complex care prin serviciile sale te va face sa revii, un complex de 4* ce iti va oferi o vacanta completa. Langa piscina hotelului se afla o copie fidela dar la dimensiuni mult mai mici a Parthenonului din Atena, ce te va face sa te simti ca o zeitate pe perioada sejurului. Localizare
La 2 km de satul Nea Potidea, 55 de km fata de aeroportul international "Makedonia" din Salonic se gaseste hotel Potidea Palace, ce incanta de fiecare data turistii care ii trec pragul. Datorita pozitionarii sale la Golful Toroneus pe plaja cu nisip fin si intr-o zona verde fac din aceasta destinatie una ravnita de foarte multi turisti, ce doresc sa revina ori de cate ori au posibilitatea.

Descriere:
Un complex pentru rasfat, un complex pentru relaxare, un complex care prin serviciile sale te va face sa revii, un complex de 4* ce iti va oferi o vacanta completa. Langa piscina hotelului se afla o copie fidela dar la dimensiuni mult mai mici a Parthenonului din Atena, ce te va face sa te simti ca o zeitate pe perioada sejurului.

Website
http://potidea-palace.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.