Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM Astoria

de la
709  501 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: la cativa metri de plaja cu o superba locatie, la numai 200 de metri de centrul orasului.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de: restaurant renovat, lobby bar, bar la piscina, bar pentru gustari, bar pe plaja, sezlonguri si umbrelute gratuite la plaja si la piscine, programe de animatie pentru copii 4 -12 ani, mini disco seara de la 20:00, programe de animatie si sport pentru adulti: voleri, mese de tennis, darts, acces internet wireless, prosoape de baie cu depozit, parcare contra-cost in limita locurilor disponbile.

FACILITATI CAMERE: camerele sunt spatioase si modern, renovate integral, dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi twin, canapea extensibila, TV cu ecran plat prin cablu, mini frigider, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par.

ULTRA ALL INCLUSIVE: mic dejun de la 07:30 la 10:00 incluzand bauturi calde, sucuri, apa si o varietate de sucuri. Pranzul de la 12:30 la 14:30 este de asemenea buffet si include apa, sucuri, bauturi racoritoare, bere la draft, vin si bauturi alcoolice si non alcoolice locale si de import. Cina este de la 18:00 la 21:00, este buffet si include aceleasi bauturi ca si pranzul. Dress code pentru pranz si cina este smart casual. Lobby bar si barul de la piscine sunt deschise 10:00 -23:00 si servesc bauturi calde, sucuri. Cocktailuri, bere la draft, vin, sampanie, bauturi alcoolice si non alcoolice locale si de import. De la 15:00 la 18:00 se vor servi sandvisuri, burger, prajituri, legume, fructe, inghetata, buaturi reci si calde, bere la draft, vin, sampanie, bauturi alcoolice si non alcoolice locale si de import. Gustare la miezul noptii de la 21:30 la 23:00 constand in supar, gustari reci, prajituri, fructe, inghetata, bauturi calde si reci, bere la draft, vin, sampanie, bauturi alcoolice si non alcoolice locale si de import.Pe plaja sezlonguri si umbrelute gratuite , bar deschis de la 10:00 la 18:00 care va servi doar bere la draft, sucuri si inghetata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.