Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Louis Zante Beach Hotel


Descriere

Hotelul Louis Zante Beach este locul ideal pentru petrecerea unui sejur relaxant intr-una dintre cele mai frumoase insule grecesti, oferind conditii bune de cazare si facilitati moderne. Se afla pe frumoasa plaja cu nisip din Laganas la o distanta de numai 200 de metri de centrul statiunii si doar 7 km de capitala insulei .Website
www.louishotels.com

Facilitati camere
TV satelit, AC, Minifrigider, Seif, Baie, Uscator de par, Balcon.

Facilitati Hotel
Receptie, Lobby, Bar, Piscina, Bar la piscina si pe plaja, Restaurant, Mini Market, Internet Corner, Program de animatie, Teren de tenis, Sala de gimnastica, Tenis de masa, Volley pe plaja, Aerobic, Biliard, Loc de joaca pentru copii.

Localizare/Descriere
Hotelul Louis Zante Beach este locul ideal pentru petrecerea unui sejur relaxant intr-una dintre cele mai frumoase insule grecesti, oferind conditii bune de cazare si facilitati moderne. Se afla pe frumoasa plaja cu nisip din Laganas la o distanta de numai 200 de metri de centrul statiunii si doar 7 km de capitala insulei .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.