Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN BOTANIK HOTEL

de la
2324  1864 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat în regiunea Okurcalar - zona Alara. Hotelul dispune de un microbuz ce transporta turiștii în Alanya, Manavgat și Side, cu rezervare la recepție.Facilitati hotel
Restaurant principal Park tip bufet, restaurante ala Carte – Ottoman (specific turcesc), Mr Fish (specific pescăresc), Dolce Vita (specific italienesc), China House (specific chinezesc), Hiro Suschi & TeppenYaki (specific japonez), baruri în cadrul complexului hotelier, discotecă. Contra cost: servicii medicale, coafor, centru comercial, curățătorie, rent a car, internet (Wi-Fi gratuit în zona recepției), jocuri la calculator. Piscine exterioare, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, saună, baie turcească, jacuzzi, terenuri de tenis, tenis de masă, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost sunt: lecțiile și echipamentele de tenis, masajul, salonul de înfrumusețare, biliardul, lecțiile de scufundări și sporturile nautice motorizate. Se organizează programe de divertisment, competiții, programe de animație seară, o dată pe săptămâna se organizează seară turcească și cină festivă. Mini club și parc de distracții pentru copii. Plaja este privată, cu nisip și pietricele. Prosoapele, sezlongurile și umbrelutele sunt gratuite.

Descriere
Hotelul este situat in regiunea Okurcalar - zona Alara. Suprafata hotelului Botanik este de 90.000 m2. Este situat intr-o zona istorica unica. Ofera o vacanta excelenta cu 1 cladirea principala cu trei etaje si trei cladiri anexe. Timpul petrecut in aceasta unitatea este o incatare atat pentru adulti cat si pentru copii. De la varietatea de servicii pe care le pune la dispozitie, pana la preparatele deliciose din bucatariile internationale, Delphin Botanik este o alegere ideala pentru un concediu relaxant si odihnitor. Hotelul dispune de un microbuz ce transporta turistii in Alanya, Manavgat si Side, cu rezervare la receptie.

Facilitati camere
617 camere împărțite în cinci clădiri localizate într-o frumoasă grădina botanică. Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasă cu vedere la grădina, baie proprie cu dus, cadă și uscător de par, sistem central de aer condiționat cu program în funcție de vreme, telefon direct, mochetă sau parchet, minibar (apă și băuturi răcoritoare, bere, alune și ciocolată realimentat zilnic), seif, fierbător, ceai și cafea, LCD TV satelit și canale de muzică.

Localizare
Delphin Botanik este situat la 90 km de aeroportul din Antalya, la 32 km de Alanya și la 8 km de stațiunea Avsallar, pe malul mării.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.