Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE BAY HOTEL


Descriere

Localizare:
Side Bay Hotel 3* este localizat in regiunea Side pe coasta de sud a Mediteranei la aproximativ 75 km de Antalya. Cel mai apropiat aeroport este AYT la 65 km distanta de hotel.
Facilitati:
Hotelul dispune de o piscina exterioara separata de cea a copiilor, sezlonguri, prosop de plaja, entertainment nights de doua ori pe saptamana, receptie open 24/7, schimb valutar, asistenta medicala, servicii de curatatorie, loc de joaca pentru copii, gradina
Restaurant:
-Main Restaurant este deschis pentru mic dejun (7:00-10:00), pranz (12:00-14:00) si cina (19:00-21:00), cat si snack time (15:30-16:30) unde se pot servi bauturi calde sau cocktail-uri si prajituri
-Garden Bar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de baie cu dus, uscator de par, telefon, seif, TV prin satelit, minibar, aer conditionat, balcon, wi-fi (contra-cost)
52 Standard Rooms
5 Family Rooms: dispune de baie cu cada, un dormitor si o sufragerie interconectate
7 Economy Rooms: *acestea nu dispun de balcon

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.