Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vikingen Infinity Resort & SPA

de la
1269  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Aqua Park cu 6 tobogane

Diversitate culinară

Numeroase facilități pentru copii: Viking” Kids Club

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Vikingen Infinity Resort & SPA este un hotel de cinci stele, situat în apropiere de Alanya și se întinde pe o suprafață de 40.000 mp.



Principalele puncte de atracție

Aqua Park cu 6 tobogane

Diversitate culinară

Numeroase facilități pentru copii: Viking” Kids Club

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

Ultra All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Cină în restaurantele a la carte, o dată pe sejur cu rezervare în prealabil

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale în intervalul 08:00 – 24:00

Mini-bar alimentat cu apă

Hammam, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, gimnastică, aerobic, pilates, aqua-gym, jocuri la piscină, tenis de masă, darts, boccia, teren de tenis, teren de volei, volei pe plajă, fotbal pe plajă, petreceri tematice, program de animație



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 15 km de centrul orașului Alanya, la 35 km de Manavgat și la 90 km de Aeroportul din Antalya.



Soare si mare

Plajă proprie; Aqua Park cu 6 tobogane – 400 mp; Piscină principală – 2.500 mp, piscină interioară – 500 mp, piscină pentru copii – 200 mp; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet, Snack Restaurant, Sushi Bar, „Adana” Kebap, Patiserie; Restaurante a la carte cu specific:Ottoman” turcesc, „Hokka” italian; Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Disco.



Sport și relaxare

Centru SPA, coafor, salon de înfrumusețare, masaje, hammam, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, gimnastică, aerobic, pilates, aqua-gym, jocuri la piscină, jocuri video, biliard, tenis de masă, darts, boccia, teren de tenis, teren de volei, volei pe plajă, fotbal pe plajă, petreceri tematice, program de animație, sporturi nautice.



Facilități pentru copii

Viking” Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spațiu de joacă, karaoke, mini-disco, mini-video, mini-cinema, mini-show, Teeny Disco, piscine, meniu în restaurant, scaune înalte în restaurant, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Hammam, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, gimnastică, aerobic, pilates, aqua-gym, jocuri la piscină, tenis de masă, darts, boccia, teren de tenis, teren de volei, volei pe plajă, fotbal pe plajă, petreceri tematice, program de animație.



Facilități contra cost

Acces internet Wi-Fi, centru SPA, coafor, salon de înfrumusețare, masaje, jocuri video, biliard, sală de conferințe, servicii medicale, servicii de spălătorie, magazine, sporturi nautice.



Bine de stiut

Hotelul dispunde de facilități pentru persoanele cu dizabilități.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 778 camere, distribuite astfel:

Camere Standard – cca. 30 mp, pat dublu sau două paturi twin;

Suite – cca. 50 mp, pat dublu sau două paturi twin;

Camere Familiale Connectate – cca. 60 mp, două camere cu pat dublu și două paturi twin.


Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, produse cosmetice, aer condiționat, seif (contra cost), mini-bar, TV, telefon, balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.