Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE CITY BEACH HOTEL


Descriere

LOCALIZARE

White City Beach 4* - Adult Only (16 +) este localizat pe plaja Marii Mediterane, la numai 7 km de plaja Kleopatra, 9 km de Pestera Damlatas si 12 km de Castelul Alanya. Cel mai apropiat aeroport este Gazipasa Alanya, la 50 km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata. Piscina cu tobogane.
The White Sense Spa - spa & fitness
Activitati sportive: ping-pong, boccia, biliard, darts, polo pe apa, zumba, yoga, aerobic, gimnastica in apa, cursuri de surf, inot, scufundari, sporturi acvatice motorizate
Divertisment: spectacole cu muizca live, petreceri pe plaja si la piscina, activitati de welness, activitati culturale, turnee sportive zilnice, cursuri de dans, jocuri gonflabile (pe pamant si pe apa)
Organizare evenimente si intalniri: sala dotata cu sistem de sonorizare, microfon wireless, DVD, scena, pupitru, amplificator audio, flip-chart.

RESTAURANT

Restaurant: The White Restaurant - bufet si a la carte
Baruri: Lobby Bar, The White Pool Bar, The White Beach Bar, Coffee Corner/Lounge
Snacks: The White Beach Snacks, The White Pool Snack, Lobby/Patiserie

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: A.C., televizor, DVD player, seif, minibar, ceai si cafea, WiFi si baie dotata cu produse pentru ingrijirea personala si uscator de par.

STANDARD ROOM (28 m2) - un pat dublu si un pat single, balcon. Capacitate 3 persoane.
PREMIUM ROOM WITH TERRACE (30 m2) - un pat dublu si un pat single, terasa (16 m2) cu selzonguri si umbrele, halate de baie. Capacitate 3 persoane.
SUPERIOR ROOM (36 m2) - un pat dublu si un pat single, canapea, balcon cu vedere la mare, halate de baie. Capacitate 4 persoane.
DELUXE ROOM (36 m2) - un pat dublu si un pat single,canapea, terasa (16 m2) cu vedere spre mare, jacuzzi, sezlonguri si umbrele, halate de baie. Capacitate 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.