Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la distanta de 3k de centrul orasului Marmaris Facilitati hotel: Hotelul oferă parcare gratuită. Oaspeții se pot distra cu ciclism, scufundări și excursii de pescuit în zonă. O dată pe săptămână, se organizeaza noapte turcească cu dans popular tradițional. Class Beach oferă mâncăruri internaționale și tradiționale turcești în bufet deschis și restaurant à la carte. De asemenea, este disponibil un snack bar. Facilitati camere: Camerele cu aer condiționat au balcoane și zone de relaxare. Fiecare cameră oferă vedere la grădina pitorească sau la Marea Mediterană. Toate camerele Hotelului Class Beach sunt dotate cu TV prin satelit și minibar.

Localizare:

Hotelul este situat la distanta de 3k de centrul orasului Marmaris

Facilitati hotel:

Hotelul oferă parcare gratuită. Oaspeții se pot distra cu ciclism, scufundări și excursii de pescuit în zonă. O dată pe săptămână, se organizeaza noapte turcească cu dans popular tradițional.

Class Beach oferă mâncăruri internaționale și tradiționale turcești în bufet deschis și restaurant à la carte. De asemenea, este disponibil un snack bar.

 

Facilitati camere:

Camerele cu aer condiționat au balcoane și zone de relaxare. Fiecare cameră oferă vedere la grădina pitorească sau la Marea Mediterană. Toate camerele Hotelului Class Beach sunt dotate cu TV prin satelit și minibar.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie