Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PONZ HOTEL

de la
1141  532 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Ponz este situat la doar 100 m de plaja Ladies Beach. Hotelul va ofera o experienta relaxanta la centrul spa, baie turcească, masaj, sauna. Hotelul dispune de o piscina exterioara si de o piscina pentru copii. Aeroportul Adnan Menderes din Izmir se află la 80 km.Website:
http://www.ponzhotelkusadasi.com/

Localizare:
Hotelul beneficiaza de o locatie foarte buna, la numai 100 de metri de vestita Plaja a Doamnelor (Ladies Beach) si la 2 km de centrul statiunii Kusadasi, unde puteti ajunge extrem de facil, o statie de microbuz se afla la doar 10 metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este cel din Izmir, situat la 80 de km de Hotel Ponz.

Descriere:
Hotelul Ponz a fost renovat in anul 2013, reprezentand una dintre alegerile inspirate pentru turistii care isi doresc o locatie curata, intr-o zona buna si la un tarif decent. Hotelul este clasificat la trei stele, dar confortul si locatia il recomanda si turistilor mai pretentiosi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.