Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROSSIS BEACH

de la
1050  634 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Rossis Beach este o proprietate tradițională administrată de o familie care respectă istoria, bucătăria și cultura. Hotelul este construit pe malul marii, in inima satului Messonghi, un pitoresc sat pescaresc.

Localizare:

Complexul Hotelier Rossis beach este situat la sud-est de orasul Corfu, in inima satului Messonghi, chiar langa o frumoasa plaja cu ape linistite.

 

Facilitati hotel:

Dispune de receptive,  wi – fi, restaurant, snak bar, mic dejun, room service, shuttle bus, ATM, parcare, biblioteca, seif, camera pentru bagaje.

 

Facilitati camere:

Hotelul Rossis are 56 de camere: Clădirea principală are 30 de camere spațioase, toate diferite ca design și decor, cu un caracter unic. Într-adevăr, decorațiunile interioare le fac fiecare în felul lor. Balcoanele mari cu priveliștile lor uimitoare asigură o vacanță de vară liniștită, fără griji. Toate camerele sunt dotate cu telefon, W.C, duș, A/C, frigider, TV prin satelit de 32", Wi-Fi gratuit și un balcon privat cu vederi uluitoare la Marea Ionică, Grecia continentală și coasta de sud a Corfu. Și 26 de apartamente spațioase (17 garsoniere și 9 apartamente), toate sunt dotate cu telefon, WC, duș, A/C, frigider, bucătărie și facilități de self-catering, TV prin satelit de 32 inchi, Wi-Fi gratuit și un balcon sau o terasă privată.

 

Plaja:

Plaja este la doar câțiva metri distanță de sediul nostru. La plajă, cei mai activi, se pot bucura de toate tipurile de sporturi acvatice (ski nautic, parasailing, fun rings, tobogane cu banane, canotaj, ciclism pe mare, scuba diving etc.). Cei care doresc să scape de toate, pot închiria o barcă cu motor și pot explora părțile secrete ascunse ale maiestuoasei insule Corfu.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://rossisbeachhotel.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.