Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Platanias Village Resort

de la
1476 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Porto Platanias Village a fost planificat si construit pentu a reda atmosfera unui mic sat Cretan, cu stradute mici si inguste, piatete si gardini luxuriante.
Ideal pentru cei ce calatoresc in familii dar si pentru vacantele in cuplu, resortul reprezinta oaza de relaxare si liniste necesara tuturor.
Serviciile oferite sunt considerate a fi de top, caracteristica principala a hotelurilor din lantul Porto Platanias fiind consistenta serviciilor de inalta calitate.

Localizare
Complexul detine o pozitionare foarte buna, in centrul statiunii Platanias aaa zona Chania, una dintre cele mai spectaculoase zone ale Cretei.
Astfel toate punctele de interes ale statiunii se afla la o mica distanta de mers pe jos iar plaja se afla in imediata apropriere.

Distante
- Plaja -> 200 m
- Chania aaa> 12 km
- Aeroport (Chania)-> 20 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in una dintre cele mai cautate statiuni aaa Platanias face ca atractiile principale sa fie:
- orasul-port Chania
- Laguna Balos
- plaja Elafonissi

Atu-uri hotel
- pozitionare pe langa plaja
- internet wi-fi gratuit
- camere pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii

Facilitati
Porto Platanias Villlage resort va pune la dispozitie una dintre cele mai mai mari piscine din clasa sa, avand si sectiune pentru copii incorporata. Va puteti relaxa pe sezlongurile de langa piscina sau din gradina, sau puteti gusta un delicios cocktail la pool-bar, puteti savura preparate locale sau internationale la restaurant iar cei mici isi pot dezvolta creativitatea la mini-club. O piscina interioara incalzita, sauna, hammam si sala de fitness va asteapta in zona de wellness cat si un centru Spa unde puteti benefecia de masaje sau alte tratamente si proceduri. Alte facilitati prezentate in resort sunt: baruri si snack-baruri, masa de billiard si tenis de masa, colt internet, mini-market, birou pentru inchirierea auto/moto.

Camere
Camerele complexului beneficiaza de un design modern si minimalist pentru a reda o atmosfera de la relxare.
In functie de tipul camerei acestea pot gazdui pana la maxim 4 oaspeti si exista de asemenea la cerere camere pentru persoanele cu probleme locomotorii.

Dotari camera
Toate camerele prezinta un balcon sau o veranda mobilata ce ofera frumoase privelisti.
Acestea sunt echipate sistem de climatizare, telefon, TV satelit, DVD Player, kitchineta complet utilata, frigider, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, prosoape de plaja, halat si papuci de baie, seif si internet wi-fi. In studioul standard gradul de ocupare maxim este de 3 persoane.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.