Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dunas Mirador Maspalomas


Descriere

Dunas Mirador Maspalomas este construit intr-o zona rezidentiala si reprezinta locul ideal pentru familiile si cuplurile care doresc sa-si petreaca vacanta intr-un mediu distractive.

Localizare
Hotelul este format din 6 cladiri, fiecare avand 5 etaje si este situat in statiunea Maspalomas, in zona Sonnenland. Hotelul a fost renovat partial in 2017. Au fost renovate spatiile comune, zona de la piscina.

Distante
-> 35 km de aeroport
-> 3.5 km de centrul comercial din Meloneras

Puncte de interes
-> Rezervatia Naturala Dunele Maspalomas
-> Farul Maspalomas
-> Orasul Las Palmas, capitala insulei

Atu-uri
-> Camere renovate in 2017
-> Aproape de centrele comerciale

Facilitati hotel
Hotelul dispune de 2 piscine cu Jacuzzi si o terasa mare cu hamace si umbrele de soare, piscina pentru copii, piscina incalzita, pool bar, club de noapte, seif, loc de joaca pentru copii, miniclub, programe de animatie pentru copii, minishop, acces internet wireless, shuttle gratuit pana la plaja Maspalomas de 4 ori pe zi, centru spa si wellness cu diferite tipuri de masaje, manichiura si pedichiura, peeling facial, restaurant principal pentru servirea meselor principale, cu o gama larga de mancaruri calde si reci, cooking show si bufet de deserturi. Se solicita tinuta adecvata pentru cina.
In apropiere de hotel exista magazine, baruri si restaurante iar noul centru comercial, El Tablero este situat la 500 m.

Tipuri de camere
-> Camere double
-> Family room

Dotari camere
Camerele sunt confortabile si spatioase, decorate in stil modern si dotate cu balcon sau terasa cu vedere la piscina sau la strada, paturi twin si canapea, telefon, seif contra cost (2-3 euro/zi), minibar, TV prin satelit, baie cu cada si WC, uscator de par, ventilator de tavan, acces internet wireless gratuit.
Camerele family sunt formate din living cu o canapea extensibila si un dormitor separat cu telefon, seif contra cost, minibat, TV prin satelit, ventilator de tavan, baie cu cada si WC, uscator de par, balcon sau terasa.

Concept All Inclusive:
All Inclusive Standard: selectie de bauturi locale, nationale si internationale, cu sau fara alcool, disponibile la pool bar/discoteca pana la ora 23:00
All inclusive Special: selectie larga de bauturi nationale si internationale si o selectie de vinuri/sampanie la cupa disponibile la pool bar/discoteca pana la ora 23:00.
Mic dejun 08:00 a 10:30
Pranz 13:30 a 15:30
Cina 18:30 a 22:00 (2 serii)
Pool bar: Gustari si feluri de mancare usoare
Deschis: 10: 30 a 24:00
Inghetata: 10:30 a 18:00
Gustari reci: 17:00 a 18:00
Gustari calde: 11:00 a 16:00
Ceai, cafea, prajituri: 16:00 a 17:00
Discoteca: 20:00 a 01:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.