Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REBECCA PARK APARTAMENTOS


Descriere

Localizare Bungalourile sunt situate în centrul Playa del Inglés , una dintre cele mai renumite plaje din Gran Canaria . Situat în partea de sud a insulei, există aproape trei kilometri de nisip auriu și ape calme lângă Rezervația Naturală a Dunelor de Maspalomas. O intindere imensa de litoral cu tot felul de servicii, ideala pentru a te bucura de o vacanta in familie. Cazarea se află la aproximativ 1,5 km de plajă și la câteva minute de centrele comerciale Gran Chaparral și Yumbo. Aeroportul se află la aproximativ 25 km distanță. Facilitati hotel Complexul Rebecca Park are un total de 59 de apartamente distribuite între 8 studiouri și 51 de bungalouri cu 1 și 2 camere. Acestea au o bucătărie complet utilată și electrică, baie cu duș sau cadă, balcon privat sau terasă și TV prin satelit. Apartamentele Rebecca Park au totul pentru a te face să te simți ca acasă în timpul vacanței. Facilități: receptie 24 de ore, Wifi (cu taxa), Restaurant, Piscina (cu zona pentru copii), Pool Bar, Zone de gradina Restaurantul servește mese tip bufet, iar proprietatea are 2 baruri, dintre care unul lângă piscină. Seara este disponibil un program de divertisment. Internet prin cablu este disponibil in zone publice si costa 2 euro pentru 30 minute Activitati/ Divertisment Activitati: Biliard; Teren de gold (3 km distanta); Masaj; Solar; Atractii: Playa de Amadores (14.5 km); Portul Mogan (19.5 km) In apropiere se afla: Centrul Yumbo; Pacha Gran Canaria; CITA centrul comercial; Plaja Maspalomas; Aqualand Maspalomas; Farul din Maspalomas;

Localizare

Bungalourile sunt situate în centrul Playa del Inglés , una dintre cele mai renumite plaje din Gran Canaria . Situat în partea de sud a insulei, există aproape trei kilometri de nisip auriu și ape calme lângă Rezervația Naturală a Dunelor de Maspalomas. O intindere imensa de litoral cu tot felul de servicii, ideala pentru a te bucura de o vacanta in familie. Cazarea se află la aproximativ 1,5 km de plajă și la câteva minute de centrele comerciale Gran Chaparral și Yumbo. Aeroportul se află la aproximativ 25 km distanță.

Facilitati hotel

Complexul Rebecca Park are un total de 59 de apartamente distribuite între 8 studiouri și 51 de bungalouri cu 1 și 2 camere. Acestea au o bucătărie complet utilată și electrică, baie cu duș sau cadă, balcon privat sau terasă și TV prin satelit. Apartamentele Rebecca Park au totul pentru a te face să te simți ca acasă în timpul vacanței.

Facilități: receptie 24 de ore, Wifi (cu taxa), Restaurant, Piscina (cu zona pentru copii), Pool Bar, Zone de gradina

Restaurantul servește mese tip bufet, iar proprietatea are 2 baruri, dintre care unul lângă piscină. Seara este disponibil un program de divertisment.

Internet prin cablu este disponibil in zone publice si costa 2 euro pentru 30 minute

 

Activitati/ Divertisment

Activitati: Biliard; Teren de gold (3 km distanta); Masaj; Solar; 

Atractii: Playa de Amadores (14.5 km); Portul Mogan (19.5 km)

In apropiere se afla: Centrul Yumbo; Pacha Gran Canaria; CITA centrul comercial; Plaja Maspalomas; Aqualand Maspalomas; Farul din Maspalomas; 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.