Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nerolia By Magic


Descriere

Nerolia by Magic este un hotel ideal atat pentru familii cat si pentru grupuri de prieteni in cautarea unei vacante relaxante, ce isi intampina oaspetii intr-o atmosfera linistita si prietenoasa, punandu-le la dispozitie o multime de servicii si facilitati.

Localizare:

Hotelul Nerolia By Magic este situat in orasul tunisian Monastir, la 10 kilometri de centru si la mai bine de 3 kilometri de aeroport.

Cei interasati sa afle mai multe despre cultura si istoria locala pot gasi la 12 kilometri Ribatul din Monastri, o fortareata impunatoare perfecta pentru fotografii de vacanta, si Mausoleul Bourguiba ce reflecta perfect influenta culturii orientale, iar Muzeul Arheologic Lamta la 25 de kilometri de hotel.

Plaja:

Plaja publica cu nisip La Falaise se afla la circa 350 de metri, timpul estimat pana la acesta fiind de doar 5 minute, zona fiind amenajata cu sezlonguri, umbrele pentru soare si facilitati pentru sporturi nautice.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele servicii si facilitati: o piscina interioara si una exterioara cu sezlonguri si umbrele pentru plaja, acces gratuit la internet in zonele publice, sala de fitness, salon de frumusete, room service, schimb valutar, programe de divertisment, cursuri de calarie, biliard, teren de tenis, servicii de spalatorie si curatatorie, transport de la si catre aeroport, locuri de parcare gratuite, un club de noapte, un restaurant si un bar.

Facilitati camere:

Nerolia By Magic detine 300 de camere in total ce dispun de balcon si sunt dotate cu aer conditionat, tv, baie cu cada, uscator de par si prosoape.

Facilitati pentru copii:

Pentru cei mici, hotelul pune la dispozitie o piscina de mica adancime destinata exclusiv minorilor, un loc de joaca si un miniclub unde pot beneficia de diverse activitati amuzante si jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Acces internet
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Restaurant
Camere familii
AC ( aer conditionat )