Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Veronica se afla la 1 km de plaja, orasul Limassol este la 72 km , Larnaca la 142 km, Poli la 37 km. Zona de shopping se afla al 2 km de hotel, in schimb zona de baruri si restaurante se afla in vecinatatea hotelului.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2010, cladirea de 3 etaje dispune de 143 camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, seif, parcare gratuita, exchange, 2 baruri, conexiune internet wireless (contra cost), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele disoun de 2 paturi twin, balcon, aer conditionat/incalzire, baie cu dus, telefon cu linie directa, minifrigider, uscator de par. Camerele superior au baie cu cada.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.