Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saii Lagoon Maldives (Ehmafushi South)

de la
6835 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.11.2024 - 02.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Laguna Emboodhoo, SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton se află la doar 15 minute de mers cu barca rapidă de aeroport. Hotelul are o piscină infinită în aer liber și un centru de fitness, iar oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS. Toate camerele au perne confortabile marca Creature, lenjerie de pat din bumbac cu 300 fire, un Snack Box gustos personalizat, minibar, soundbar, TV cu ecran plat și canale prin satelit, facilități de cafea și ceai, precum și articole de toaletă naturale personalizate. Oaspeții de la SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton au la dispoziție o varietate de opțiuni de luat masa, care includ restaurante specializate în preparate mediteraneene cu fructe de mare și thailandeze, precum și o cafenea. De asemenea, la câțiva pași de complex se află Café del Mar și Hard Rock Café. În fiecare dimineață oaspeții au la dispoziție un mic dejun tip bufet. Beneficiind de o locație excelentă, în apropiere de The Marina @ CROSSROADS, complexul pune la dispoziție diverse facilități, precum un centru de sporturi nautice și scufundări, Marine Discovery Center, Maldives Discovery Centre și Junior Beach Club & Camp. Orașul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Malé, situat la 8 km de proprietate.

Localizare Hotel

Situat în Laguna Emboodhoo, SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton se află la doar 15 minute de mers cu barca rapidă de aeroport. 

Orașul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Malé, situat la 8 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul are o piscină infinită în aer liber și un centru de fitness, iar oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS.

Oaspeții de la SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton au la dispoziție o varietate de opțiuni de luat masa, care includ restaurante specializate în preparate mediteraneene cu fructe de mare și thailandeze, precum și o cafenea. De asemenea, la câțiva pași de complex se află Café del Mar și Hard Rock Café. În fiecare dimineață oaspeții au la dispoziție un mic dejun tip bufet.

Beneficiind de o locație excelentă, în apropiere de The Marina @ CROSSROADS, complexul pune la dispoziție diverse facilități, precum un centru de sporturi nautice și scufundări, Marine Discovery Center, Maldives Discovery Centre și Junior Beach Club & Camp.

Facilitati Camere

Toate camerele au perne confortabile marca Creature, lenjerie de pat din bumbac cu 300 fire, un Snack Box gustos personalizat, minibar, soundbar, TV cu ecran plat și canale prin satelit, facilități de cafea și ceai, precum și articole de toaletă naturale personalizate.

 

King Sky Room

Dimensiune 44 m²

Această cameră dublă oferă aer condiţionat şi canapea. Include TV cu ecran plat, canapea extensibilă, minibar.

King Beach Room

Dimensiune 

44 m²

Această cameră dublă oferă aer condiţionat şi canapea. Include TV cu ecran plat, canapea extensibilă, minibar și acces direct la plajă.

King Beach Villa

Suprafața vilei: 60 m²

Această vilă are TV cu ecran plat, minibar, zonă de relaxare, canapea, duș și cadă în aer liber.

Overwater Villa

Suprafața vilei: 84 m²

Această cameră dublă are minibar, canapea extensibilă, lounge în aer liber, șezlonguri, hamac, cadă și TV prin satelit.

Two Bedroom overwater villa

Suprafața vilei: 240 m²

Băi:

2

Această vilă are intrare privată, aer condiţionat şi zonă de relaxare. Oferă living, minibar, canapea extensibilă, lounge în aer liber, șezlonguri, hamac, duș, piscină infinită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Camere nefumatori
Exotic

Locatie