Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

VELIGANDU ISLAND RESORT
Locatie: complexul se afla pe insula Veligandu, la nord de atolul Ari si la cca. 51 km de localitatea Male. Reciful, cu bune posibilitati de explorari acvanautice, se afla la cca. 100-150 m de insula.

Hotel: cu numeroasele oferte sportive si cu laguna limpede, hotelul ofera atmosfera ideala pentru un concediu odihnitor. In complex se afla un restaurant (PC=bufet de mic dejun, iar la prinz si seara meniu sau bufet) care, datorita situarii sale pe nisip, are o atmosfera deosebita. Acesta are: bar, internet caf, magazin, “Serena Spa” cu tratamente de frumusete, masaje (contra cost). Ocazional, seri distractive.

Camere: 73.
Beach Bungalow, cca. 40 mp: (43), chiar pe plaja, in bungalow-uri separate, cu baie semideschisa, dus, wc (apa dulce, calda si rece), foen, aer conditionat, ventilator de tavan, minibar cu un mic frigider, aparat de cafea/ceai, CD-player, telefon, seif, bancheta-coltar, terasa.
Deluxe Bungalow, cca. 50 mp: (8), aceleasi dotari ca la Beach Bungalow, au suplimentar: cada, halate de baie, punte-ponton privata, chiar pe plaja.
Bungalow pe apa, cca. 60 mp: (10), ca Deluxe, dar au suplimentar: aparat de cafea, baie cu vedere spre laguna si terasa cu ponton.

Sport inclusiv: volei, volei de plaja, darts, biliard, fotbal. Contra cost: windsurfing, caiac, catamaran, scoala de scufundari, echipament pentru acvanauti, sala de fitness.

ALL INCLUSIVE
-toate mesele la restaurantul principal (bufet sau meniu), ceaiul de dupa amiaza cu prajituri/gustari (orele 15-18, la “Haruge Bar”);
-bauturi locale alcoolice/nealcoolice (apa, bauturi usoare, sucuri la doza, bere, vinul casei si spirtoase locale la pahar, ceai, cafea – servite intre orele 10-24. Minibar contra cost);
-sport: suplimentar - sala de fitness;
-o data pe sejur – pescuit pe timp de noapte si 1 excursie de 6 ore pe insula.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie