Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ioni

de la
581  532 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Având o locaţie privilegiată lângă mare, hotelul pune accent pe serviciile de calitate superioară, acordând o atenție deosebită confortului creând un mediu plăcut. În acest hotel, atmosfera prietenoasa, ospitalitatea, curățenia și serviciile de calitate sunt intr-o perfectă armonie pentru a satisface cererile turistilor. Hotelul Ioni se evidentiaza de celelalte hoteluri, prin gradina sa, fiind singurul hotel din stațiune cu spatiu verde amenajat.Facilitati Camere
Camere au telefon, internet wireless, televiziune prin satelit, aer condiţionat, seif, baie cu duş, uscător de păr, răcitor şi balcon. Camerele au vedere spre gradină sau spre mare.

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de recepţie, lobby, salon cochet pentru mic dejun, lift, internet wireless, cafébar, o frumoasă gradină pentru relaxare, facilităţi pentru persoane cu dizabilităţ şi parcare (locuri limitate).

Website
http://www.hotelioni.gr

Descriere:
Având o locaţie privilegiată lângă mare, hotelul pune accent pe serviciile de calitate superioară, acordând o atenție deosebită confortului creând un mediu plăcut. În acest hotel, atmosfera prietenoasa, ospitalitatea, curățenia și serviciile de calitate sunt intr-o perfectă armonie pentru a satisface cererile turistilor. Hotelul Ioni se evidentiaza de celelalte hoteluri, prin gradina sa, fiind singurul hotel din stațiune cu spatiu verde amenajat.

Localizare:
Hotelul Ioni este localizat central în Paralia, în prima linie faţă de plajă, lângă biserica Agia Fotini.

Tip masa
Mic dejun

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.