Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Greco Resort

de la
2464  2458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.08.2024 - 16.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel de lux, El Greco, te invita intr-un loc ce combina simplitatea cu frumusetea si te face sa ai o experienta de neuitat. El Greco resort ofera noi standarde si camere de lux oaspetilor.
Hotel pretabil pentru diverse tipuri de oaspeti, familiile cu copii se pot relaxa la piscina, tinerii pot degusta din bautura traditionala OUZO la barul piscinei iar tinerii casatoriti pot admira minunatul apus de soare pe veranda elegantului restauramt\\\' la Pergola\\\', chiar si cei care calatoresc in interes de servici se pot simtii extraordinar, beneficiind aici de toata aparatura necesara.
El Greco este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase hoteluri pretabile unei nunti sau luni de miere.

Localizare: Pozitionat in inima insulei la doar cateva minute fata de capitala insulei Fira, un loc vibrant si plind de viata.

Distante:
- 450 metri fata de centrul Firei
- 7 km pana la plaja Monolithos
- 12 km pana in kamari
- 14 km pana in Perissa,

Puncte de interes:
- plaja cu nisip negru din Kamari
- situl arheologic Akrotiri
- Thira Antica
- Muzeul preistoric al Thirei, muzeul Arheologic din Fira, Muzeul de Folclor, Muzeul naval din Oia
- Castelul Venetian din Pyrgos
- Insulele Vulcanice Palea Kameni si Nea Kameni
- Plajele din Akrotiri, Vlihada, Theros

Facilitati hotel: toate zonele hotelului recent renovate dupa arhitectura traditionala, sunt facute in asa fel incat sa va faca sederea cat mai confortabila si sa va arate cum se defineste luxul. Un loc elegant si spatios este zona de lobby, locul unde va veti incepe activitatile zilnice,zona TV lounge, centru de conferinta ce poate sa gazduiasca pana la 80 de persoane,4 piscine cu apa calda, o piscina pentru copii si 2 cu jacuzii, bar la piscina, sezlonguri si umbrele,snack bar, zona pentru mic dejun, capela privata, internet WI-FI, este permis accesul cu animale, asistenta receptie 24 ore, room service, spalatorie si calcatorie, parcare privata, Centru Spa LOTUS. El Greco detine un restaurant, \\\' La Pergola\\\' localizat pe veranda in apropierea piscinei, diminetile le poti incepe savuramd o cafea la \\\'The Greco cafe\\\' si un mic snack la \\\'Aiolos Pool Snack bar\\\'

Dotari camere: cu o capacitate de 150 camere dintre care 117 standard, 5 single, 40 duble, 20 triple si 10 quadruple, 18 studiouri, 8 superior room, 7 suite, cu un decor ce combina stilul minimal cu arhitectura greceasca, studiourile si suitele au fost renovate recent pentru a va face sa va simtiti ca acasa.
Toate camerele au in dotare aer conditionat, balcon sua terasa, acces internet WI-FI in camera, direct dial telefon, uscator de par, seif, vedere catre mare, piscina sau gradina, frigider, mini bar, dus in baie.

Tipuri camere:
- camera dubla standard
- single
- triple
- quadruple
- studio
- camere superior
- suite


Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.