Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maison Des Lys


Descriere

Locatie
500 m de centrul Akrotiri, la 15 km de capitala Fira a insulei, la 20 km de aeroport.
Recomandari
Un mic hotel de lux, cu vederi unice. Stil romantic, camere confortabile, restaurant, bar, piscina, acces la internet, servicii de înaltă calitate.


Descriere camere
Un total de 15 camere: Junior Suite (~ 40 mp), Suites Senior (~ 90 mp), Suites Suiperior (~ 110 mp).Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, TV cu ecran plat, telefon, frigider, telefon direct, seif (gratuit), cadă / duș, halate de baie și papuci, uscător de păr, balcon / terasă. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Junior Suite living, pat dublu și o cadă spa.Senior Suite 2 etaje. La nivelul inferior - cameră de zi cu șemineu, un dormitor cu un pat dublu, o cadă spa, al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoană de zi - la ultimul etaj.Suită Suiperior salon cu semineu, 2 dormitoare cu paturi duble. 2 bai (una cu o cadă spa, celălalt - un duș), verandă cu jacuzzi.servicii de curățenie zilnică, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.