Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Jacaranda 4*



Anul constructiei: 1997. Hotelul a fost renovat in 2003

Numarul de camere: 563

Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud: 20 km

Distanta fata de plaja: 300 m





Localizare: Hotelul se afla situat in zona Fanabe de pe Costa Adeje in partea de sud a insulei Tenerife. Acesta se afla la doar 300 m de plaja Fanabe, dar si de nenumarate magazine, baruri si restaurante.

Hotelul, dotat complet cu aer conditionat, este impartiti in diferite niveluri concepute special pentru relaxare si petrecerea timpului liber.Facilitatile hotelului includ receptie deschisa non-stop, seif, camera pentru bagaje, cafenea, un chiosc, un restaurant si 3 baruri.Exista, de asemenea, magazine, o frizerie, o discoteca, o sala de jocuri.

Pentru o taxa suplimentara turistii se pot bucura de acces la internet si servicii de spalatorie. Hotelul dispune si de un mini-club si un loc de joaca pentru copii.


Facilitati hotel : Hotelul, dotat complet cu aer conditionat, este impartit in diferite niveluri concepute special pentru relaxare si petrecerea timpului liber.Facilitatile hotelului includ receptie deschisa non-stop, seif, camera pentru bagaje, cafenea, un chiosc, un restaurant si 3 baruri.Exista, de asemenea magazine, o frizerie, o discoteca, o sala de jocuri.

Pentru o taxa suplimentara turistii se pot bucura de acces la internet,servicii de spalatorie si servicii medicale. Hotelul dispune si de un mini-club si un loc de joaca pentru copii.

Hotelul are 6 piscine , dintre care 5 sunt piscine cu apa dulce, 1 este un bazin cu apa sarata si 1 este incalzita. Exista 3 terase pe diferite niveluri, cu sezlong , umbrele de soare, Jacuzzi, o cascada si un snack bar.


La cerere se pot pune la dispozitia turistilor terenuri de tenis, de volei, badminton, o sala de aqua sport, billiard, fotbal de masa, tenis de masa, jocuri de masa si un amplu program de activitati atat pentru adulti cat si pentru copii.


Hotelul ofera demipensiune, pensiune completa sau un sejur all-inclusive.Mesele sunt furnizate pe baza de bufet.


Facilitati camere: Camerele sunt proiectate pentru a oferi un maximum de confort oaspetilor. Sunt dotate cu baie, dus, uscator de par, aer conditionat, TV prin satelit, telefon direct, muzica ambientala si un balcon sau terasa.Mini-barul si seiful sunt contra cost.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie