Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristoteles Holiday Resort & SPA

de la
1183 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Aristoteles Holiday Resort&SPA din Ouranoupolis este un complex hotelier construit in forma de amifiteatru, fiind situat intre 50-700 de metri de plaja si este deschis tot timpul anului.
Localizare:

Aristoteles Holiday Resort& SPA**** este un complex hotelier ce se intinde pe o suprafata de pana la 700 de metri de plaja. Camerele superioare se afla mai aproape de plaja iar camerele standard sunt mai departe de plaja. Hotelul este situat in statiunea Ouranoupolis, de pe bratul Athos, peninsula Halkidiki.

Categorie:

4*

Facilitati Hotel:

Hotelul dispune de: piscina exterioara semiolimpica, piscina pentru copii, mini aqua park, SPA center: piscina interioara incalzita, fitness center, sauna, thalasoterapie, jacuzzi, hammam, restaurant, taverna, bar la piscina, disco, mini club, minimarket, teren de tenis, volei pe plaja, posibilitate de practicare a sporturilor nautice, servicii rent a car, internet WiFi in cladirea principala, seif la receptie (contra cost), aer conditionat in spatii publice & incalzire centralizata, sala de conferinte, biserica, plaja privata, tunel de acces la plaja, parcare.

Facilitati Camere:

Camerele duble au in dotare: balcon, aer conditionat, telefon, TV satelit, grup sanitar propriu cu dus sau cu cada, feon si frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.