Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Portes Beach Hotel

de la
1531  1342 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Portes Beach**** din Potidea ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite. Este unul dintre cele mai renumite hoteluri de patru stele din Halkidiki. Zona confortabila cu gradina, vegetatie luxurianta, flori, camere confortabile, chiar pe plaja. Facilitati Hotel:
Hotelul Portes Beach dispune de: piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant, bar, bar pe plaja, sala de conferinte, gradina, internet Wi-Fi (gratuit), minimarket, aer conditionat in spatii publice, mini club, loc de joaca, teren de tenis, sala de fitness, parcare.

Localizare:
Hotelul Portes Beach, situat chiar pe plajă și oferind o vedere superbă a mării de albastru intens, oferă servicii de cazare de 4 stele în aşezarea pitorească Nea Potidea din Halkidiki, in nordul Peninsulei Kassandra.

Facilitati Camere:
Toate camerele au in dotare: aer conditionat, feon, frigider, seif (contra cost), TV satelit, telefon, grup sanitar propriu si balcon.

Categorie:
4*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.