Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Dobrudja se afla in centrul statiunii, la doar 150 metri de plaja, la inceputul strazii comerciale de mestesugari.

FACILITATI HOTEL: Hotelul reprezinta o cladire de 17 etaje, cu sase lifturi si dispune de : piscina exterioara si interioara ( de dimensiuni semiolimpice ), restaurant principal, restaurant panoramic Ciel Belu, cafe-bar Panorama, lobby bar, centru Spa Medica cel mai mare din Albena, sala de fitness, servicii de spalatorie si calcatorie, minibar, internet cafe, magazine, garaj subteran, rent a car, exchange, acces internet wireless in receptie, lobby bar si in zona piscinei, 3 sali de conferinta.


FACILITATI CAMERE: mobilier nerenovat, baie cu cada, toaleta, telefon, TV prin cablu, mini bar. O parte din camere dispun de aer conditionat si balcon.

RESTAURANTE SI BARURI:
-mic dejun 07:30 - 10:00 h
-pranz 12:00 - 14:30 h
-cina 18:00 - 21:00 h
Cafe-bar Panorama 09:00 - 00:00 h

BUSINESS: Sala Atlantic- 250 locuri cu diferite posibilitati de amenajare, precum si cu optiunea pentru traducere in timp real in 5 limbi. Sala Pacific- sala de consiliu cu 30 locuri. Sala Rosie - 110 locuri, cu diferite posibilitati de amenajare.
Costuri parcare 2018:
- zona Lazur: gratuit, in limita locurilor disponibile
- parcare pentru autocare: 2.5 eur/ autocar/ zi, in limita locurilor disponibile

- zona albastra: 5 eur/ masina/ zi, in limita locurilor disponibile
- zona verde: 10 eur/ masina/ zi, in limita locurilor disponibile

ATENTIE:
Pentru sezonul 2019, la toate hotelurile din Albena, turistii vor incepe sejurul cu masa de pranz si
check out-ul se va face dupa micul dejun.
Check in-ul va fi la ora 14:00, iar check-out-ul la ora 11:00




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.