Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat într-o zonă fermecătoare din Bansko, pe malul vestic al râului Glazne, Hotelul Evelina Palace se află pe drumul principal spre telecabine şi la numai 100 de metri de centrul oraşului.

Descriere camere:
Toate camerele au balcon, incalzire centrala, cablu TV, radio, telefon, mini bar, Wi-Fi (contra cost), podea cu mocheta, baie cu cabina de dus, feon si halat de baie.

Descriere facilitati:
Hotelul Evelina Palace 4* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, room service, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), restaurant, lobby bar, internet in camera, sala de conferinte (capacitate 80 locuri), vestiar pentru echipamentul de schi (gratuit), asistenta medicala.

Atractii turistice:
ansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.

Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul raului Mesta), in partea nord-estica a piciorului Pirin, chiar sub cea mai inalta si mai frumoasa parte a muntelui.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
Baie proprie
Internet wireless gratuit
Telefon
Parcare gratuita
Zona receptie
Sauna
Sala fitness
Masaj
Piscina acoperita
Jacuzzi
Radio

Locatie