Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Proprietatea la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului Bansko, la numai  450 m de principala stradă pietonală Pirin, unde se găsesc o varietate de baruri și restaurante, Ski Bansko - 600 m, Bansko Safari - 950 m, 500 de telegondola si la 100 km de Aeroportul din Sofia. 


Hotel Friends pune la dispozitia turistilor camere si apartamente spatioase, confortabile, mobilate modern în inima orașului Bansko.

Hotelul are camere si apartamente precum:
Economy room - aceste camere au urmatoarele facilitati: TV cu canale prin cablu, internet wireless gratuit, mini-bar, baie cu dus si articole de baie gratuite, telefon, dulap, paturi confortabile, ferestre și uși izolate fonic

Standard room 30 m² - capacitatea maxima este de 2 adulti in pat dublu confortabil, sau 2 adulti + 1 copil in camera double cu pat dublu + un pat supraetajat, dispun de: TV cu canale prin cablu, wifi gratuit, minibar, baie privata cu dus si articole de baie gratuite, telefon, dulap, ferestre si usi izolate fonic, zonă de ședere, DVD player, incalzire, mocheta, serviciu de trezire. 

Apartamente 48 m² - sunt pozitionate la ultimul etaj, cu un dormitor, baie cu cada si o camera separata cu pat si baie, capacitatea maxima este de 3 adulti, dispun de: balcon, TV cu canale prin cablu, wifi gratuit, minibar, baie privata cu dus si articole de baie gratuite, telefon, dulap, ferestre si usi izolate fonic, zonă de ședere, DVD player, incalzire, mocheta, serviciu de trezire.

Apartamente Deluxe 62 m² - au 2 dormitoare și 2 băi, dintre care 1 cu cadă cu hidromasaj, un șemineu este disponibil la o taxă suplimentară, capacitatea maxima este de 4 adulti sau 4 adulti + 1 copil. Dispun de: balcon mare cu o vedere impresionanta, TV cu canale prin cablu, wifi gratuit, minibar, baie privata cu dus si articole de baie gratuite, telefon, dulap, ferestre si usi izolate fonic, zonă de ședere, DVD player, incalzire, mocheta, serviciu de trezire. 


Camerele si apartamentele sunt curățate zilnic.


Demipensiune + Pensiune completa

Hotelul are in incinta sa lobby bar si un restaurant principal spatios, confortabil cu o combinatie de culori luminoase si lemn creand o atmosfera relaxanta. 

 

 

 


Facilitati gratuite:  transport gratuit zilnic la și de la telescaunul de cabină, in fiecare cameră și în fiecare restaurant din hotel se poate utiliza internet wireless, recepție deschisă 24 de ore, zonă de relaxare cu jacuzzi, baie de aburi, saună, acces la sala de fitness, parcare (in limita locurilor disponibile).

Facilitati neincluse in tarif: transferuri de la și spre Sofia, depozitarea schiurilor echipamentului de schi, serviciu de spălătorie / călcătorie la cerere, masajele.


Hotelul Friends se afla la numai 500 de metri de telegondola și la o plimbare de 5 minute de centrul orașului Bansko, oferă camere și apartamente confortabile pentru fiecare gust. Hotelul este aproape de principala stradă pietonală Pirin, unde se găsesc o varietate de baruri și restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.