Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Antoaneta Residence Apart


Descriere

LOCALIZARE: Maria Antoaneta Residence este localizat in pitoreasca zona a orasului Bansko la poalele muntiloe, aproape de prima statie a gondolei. Este ideal pentru vacanete cu familia, ski, o escapada romantica sau doar relaxare.
CAPACITATE: 200 de unitati. FACILITATI HOTEL: receptie, lobby, seif, restaurant si gradina, piscina interioara incalzita la 31 de grade, 2 saune, baie de aburi, baie turceasca, camere de masaj, piscina exterioara cu zona de relaxare, sezlonguri si umbrelute, lifturi, parcare exterioara si garaj, depozit pt echipamentul de ski, acces internet wireless, mese de ping pong, sala de fitness.
FACILITATI CAMERE: camerele duble au in jur de 25mp si dispun de : TV cu ecran plat cu program prin satelit, telefon, pat dublu, mini bar, baie cu dus sau cada, acces la internet, balcon. Family apartments : living room cu spatiu de bucatarie echipata complet, 2 paturi duble, TV cu ecran plat si program prin satelit, masa si masuta de cafea, acces la internet, balcon cu vedere la gradina sau la munti, canapea extensibila, baie cu cada sdau dus, toaleta de serviciu, semineu. Junior suite: o singura camera spatioasa de aproximativ 30 mp, canapea extensibila, baie cu dus si uscator de par si aceleasi facilitati ca si camerele duble standard. Apartamentele cu un dormitor au in jur de 60 mp si dispun de: living spatios, dormitor cu pat dublu a aceleasi facilitati ca si restul camerelor.
Info parcare: Parcarea este contra cost 10 euro / masina /zi si nu se poate rezerva / garanta din agentie!
Baby cot: 3 euro / zi - se plateste la fata locului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.