Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Podu cu Lanturi se afla in Bacau si ofera servicii de cazare Hotel 4*, Vila Antanta 3* si Pension Alsace 3*.

Complexul are tematica medievala de 4* ce pune la dispozitie mai multe categorii de servicii in industria ospitaliera atat pentru turistii care ajung in oras cat si pentru intreaga comunitate a municipiului.
Acesta cuprinde: Hotelul de 4*:
- camere single;
- camere duble matrimoniale/twin;
- camere duble regale cu baldachin;

Camera single are o suprafata de 17 mp fiind dotata cu un pat de o persoana (saltea premium, lenjerie de bumbac si perne antialergenice). Camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat, telefon, birou, seif, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci.

Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafata de 22 mp sunt perfecte pentru cupluri sau familiile cu un copil. Camerele standard sunt dotate fie cu un pat matrimonial confortabil, fie cu 2 paturi de o persoana (saltea premium, lenjerie de bumbac si perne antialergenice). Camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat, telefon, birou, seif, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci.

Camere duble regale cu baldachin are o suprafata de 24 mp sunt perfecte pentru cupluri sau familiile cu un copil. Camerele standard sunt dotate fie cu un pat matrimonial confortabil, fie cu 2 paturi de o persoana (saltea premium, lenjerie de bumbac si perne antialergenice). Camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat, telefon, birou, seif, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci.

Facilitati: Room service, apel de trezire, tv prin satelit cu ecran plat, paturi suplimentare, uscator de par, accesorii baie, halat de baie si papuci, calcatorie si spalatorie contra cost.

Pensiunea Alsace care ofera in interiorul ei 15 camere matrimoniale cu tematici diferite: Shabby Chic, Nature, Provence, Alaska, Blue Lagoon, Peacock, Equestrian, Love, Venice etc;

Servicii: Serviciu non-stop de receptie, serviciu de securitate, curieri, camera de bagaje, parcare supravegheata gratuit, mic dejun de tip bufet suedez. Restaurant, bar, terasa, sauna, masaj profesional, sala de conferinta.

Check-in-ul se face incepand cu ora 14:00, iar check-out-ul se face pana in ora 12:00.
Early si late check-in implica o taxa suplimentara. La eliberarea camerei dupa ora 18:00 se incaseaza inca o noapte de cazare.

Copiii sunt acceptati in urmatoarele conditii:

0 - 2 ani gratuit + patut
2 - 17 ani sunt taxati suplimentar si se adauga un pat suplimentar.

Paturile suplimentare se ofera in functie de disponibilitate.

Restaurant Podu cu Lanturi - Amplasate la temelia hanului. Restaurantul si Crama se remarca prin decorurile gotice impresionante, muralele realizate de catre pictorul Horia Ghelu, Semineul cu Porti de fier si prin meniul a la carte cu preparate exceptionale. Cele doua sali diferite ca atmosfera (una luminoasa si deschisa spre gradina, cealalta retrasa si foarte racoroasa), pot acomoda impreuna pana la 100 de persoane in acelasi timp si pot fi utilizate atat pentru serviciul de restaurant cat si pentru diverse evenimente (separat sau impreuna).

Sala
de conferinta - Spatioasa cu o capacitate de pana la 100 de persoane, multifunctionala si flexibila, capabila sa faca fata oricarui tip de eveniment: activitati de team-building, lansari de produse, conferinta, congres, expozitii, lansare a unui produs sau serviciu nou, de instruire, expozitii, lansari de carte, demonstratii cu aranjamente florale, aranjamente de nunta sau pentru alte evenimente festive.

Atractii Podu cu Lanturi:
- Fabrica de bere;
- Gradina de vara;
- Pub;
- Terasa.

Animalele de companie sunt acceptate contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie