Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Belmont este situat în cea mai prestigioasă parte a staţiunii Bansko, la 800 de metri de telecabina care ajunge la o altitudine de 2600 de metri, unde se află o rampă de skateboarding şi un traseu de biatlon cu poligon de tragere. Proprietatea are un centru spa gratuit, care oferă o piscină interioară, saună, hamam şi centru de fitness.

Descriere camere:
Fiecare cameră include TV prin satelit şi DVD player. De asemenea, sunt disponibile o zonă de relaxare cu o canapea şi o bucătărie. Oaspeţii vor beneficia şi de balcon. Baia este dotată cu duş, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune 67 camere, restauant, bar, lift, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară.

Atractii turistice:
ansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.

Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul raului Mesta), in partea nord-estica a piciorului Pirin, chiar sub cea mai inalta si mai frumoasa parte a muntelui.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Internet wireless gratuit
Gradina
Terasa
Solar
SPA
Telefon
Parcare gratuita
Zona receptie
Sauna
Sala fitness
Masaj
Piscina acoperita
Jacuzzi
Radio
Bai cu abur

Locatie