Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROYALE APARTMENT COMPLEX & SPA


Descriere

Situat la poalele Muntilor Pirin, Grand Royale Apartment Complex & SPA ofera oaspetilor sai nu doar o priveliste fascinanta, ci si o sedere relaxanta si confortabila.
Camerele sunt luminate si spatioase satisfacand toate dorintele si asteptarile pentru o vacanta bine petrecuta, asadar turistii se vor simti odihniti si energizati la sfarsitul sederii lor.
Studio(40mp): poate fi ocupata de maxim 3 persoane si ofera pat King size; un living room cu TV, telefon, mini-bar, canapea; baie cu dus, toaleta, uscator de par, prosoape si toate accesoriile.
Apartament cu 1 dormitor(55mp): poate fi ocupat de maxim 4 persoane (3adulti+1copil sau 2adulti+2copii ) si ofera pat King size in dormitor; living room cu TV, telefon, mini-bar, canapea, masa, facilitati pentru ceai si cafea; baie cu dus, toaleta, uscator de par, prosoape si toate accesoriile.
Apartament cu 2 dormitoare(80mp): poate fi ocupat de maxim 6 persoane (5adulti+1copil sau 4adulti+2copii) si ofera 1 pat King size intr-unul dintre dormitoare, iar in celalalt dormitor 2 paturi Twin; living room cu TV, telefon, mini-bar, canapea, masa si facilitati pentru ceai si cafea; 2 bai cu dus, toaleta, uscator de par, prosoape si toate accesoriile; camera-dulap.
mic-dejun sau demipensiune
complexul Grand Royale ofera un Lobby and Cigar Bar; sala de conferinte poate gazdui 120 de persoane si poate fi folosita pentru training-uri, seminarii, prezentari, team building-uri si alte evenimente business; restaurantul are o capacitate de 150 locuri si este potrivit atat pentru nunti, cine oficiale dar si pentru alte ocazii speciale; zona de joaca pentru copii; camera de depozitare echipamente ski.
piscina interioara in cadrul centrului SPA
sala de fitness bine echipata; centrul SPA "Ëlements" ofera conditii excelente pentru relaxare: sauna finlandeza, aroma sauna, baie de aburi si zona de relaxare, jacuzzi, baie turceasca si o varietate de masaje pentru bunastarea fizica si spirituala; pentru pasionatii de ski, hotelul ofera transport gratuit catre telecabina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.