Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Green Bay Resort


Descriere

Construit pe plaja cu nisip din Golful Kuyucak, Crystal Green este un vast complex amplasat la 12 km de Bodrum care va asteapta sa va bucurati de o vacanta de neuitat in minunata padure de pini, cu vederile spectaculoase la mare desfatandu-va cu ospitalitatea specific Turceasca.

Localizare: Hotelul se afla situate la 12 km distanta de aeroportul din Bodrum si la 23 km distanta de centrul orasului Bodrum, in zona Guverdzhinlik- Mugla.

Facilitati hotel: Complexul, construit pe o suporafata de 60.000 mp, pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 3 restaurante A l'a Carte, 8 baruri, 3 piscine exterioare din care una din ele cu apa de mare, 2 topogane de apa, cinema, centru Spa, salon de infrumusetare ( contra cost), baie turceasca, sauna, volei pe plaja, teren de mini fotbal, teren de tenis, acces wi-fi, disco, mese de billiard, internet cafe, loc de joaca pentru copii, mini club, serviciu de baby sitter.

Facilitati camere: Hotelul ofera 291 de camere toate echipate cu aer conditionat, seir, Tv cu canale prin satelit, mini bar, balcon, telefon direct, acces internet wi-fi, baie cu dus si uscator de par, telefon direct.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.