Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEGANCE HOTEL


Descriere

Acest hotel în stil mediteranean are 3 restaurante, 5 baruri și 2 piscine în aer liber. Aici veţi putea vizita centrul spa sau face un curs de scufundări şi vă veţi putea bucura de soare pe terasa deschisă de pe malul mării. După un antrenament în sala de fitness, oaspeții îşi pot relaxa muşchii în saună și în baia de aburi sau cu un masaj. Veţi avea la dispoziţie o plajă privată unde puteţi sta la soare şi o sală de jocuri cu table, tenis de masă și 3 console PlayStation 2. Oaspeții pot lua masa la restaurantul romantic, care oferă muzică live. Cina poate fi servită şi pe malul apei, pe o punte plutitoare. La cafenea puteţi savura produse de patiserie proaspete în timpul zilei. La proprietate sunt organizate periodic nopți tradiționale turcești și spectacole cu muzică. De asemenea, veţi avea la dispoziţie un magazin de bijuterii și un coafor. Elegance Hotels International Marmaris se află la 5 minute de mers cu maşina de port și la 10 minute de mers cu mașina de Parcul Marmaris Milli. Parcarea este gratuită. Plaja
Plaja este proprie cu nisip/pietris, umbrelele si sezlongurile se ofera gratuit.

Facilitati camere
Camerele sunt decorate cu modern, în culori pastelate. Fiecare include o zonă de relaxare cu canapea, un balcon și TV prin satelit.

Facilitati hotel
Restaurant principal, 3 restaurante a’la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare, 4 magazine, schimb valutar, rent-a-car, baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, tenis de masa, biliard, muzica live, masaj, cosmetica, internet, sporturi acvatice, piscina exterioara, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, sala de conferinte.

Website
http://www.elegancehotels.com/en/

Tip de masa
All Inclusive

Categorie
5*

Localizare
Hotel Elegance este situat la 2 km de centrul orasului Marmaris si la 5 km de statiunea Icmeler, pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.