Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GRAND PARK Ex.YELKEN RESORT


Descriere

Acest hotel de lux are o plajă privată de 300 de metri la Marea Egee. Hotelul oferă facilităţi de spa elegante si servicii excelente de cazare si masa.Plaja
Plaja este privata cu nisip si ponton

Facilitati hotel :
Oferă facilități de spa elegante și Wi-Fi gratuit în zonele public.Micul dejun este servit în fiecare dimineață în restaurant. Grand Park Bodrum Hotelul dispune de restaurant à la carte care oferă preparate din bucătăria italiană și Sultan restaurant care oferă preparate din bucătăria turcească. O varietate de sporturi nautice sunt disponibile pe plaja privată, și Grand Park Bodrum Hotelul este dotat cu piscine interioare și exterioare, plus o piscină separată pentru copii. Centrul spa oferă o gamă completă de tratamente de masaj.

Website
http://grandparkbodrum.com/en/homepage/

Tip de masa
All Inclusive

Facilitati camere:
Toate camerele de la Grand Park Bodrum Hotel au balcoane private, dintre care unele au vedere la mare. În plus, fiecare cameră are TV prin satelit, un minibar și o baie privată.

Categorie:
5*

Localizare:
Asezat la 300m de mare, Grand Park Bodrum Hotel se la 55 km de aeroportul Bodrum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.