Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat AZn Bran, la doar 1,6 km distanCa de celebrul Castel Bran, cunoscut Cai sub numele de Castelul lui Dracula, Hotelul Bran Stoker v aCateapt cu o serie de facilitCai Cai servicii de calitate. Printre acestea se numr o teras plcut, parcare privat gratuit, un restaurant rafinat Cai un bar atrgtor. Hotelul ofer, de asemenea, camere confortabile pentru familii Cai un loc de joac pentru cei mici. Acesta este un hotel dedicat nefumtorilor Cai se afl la 27 km de Aquatic Paradise.
Camerele de la Hotelul Bran Stoker sunt echipate cu televizoare cu ecran plat, cu o gam variat de canale prin cablu. Fiecare camer are baie privat, dotat cu duCa Cai articole de toalet gratuite. De asemenea, v puteCai bucura de conexiune WiFi gratuit AZn toate camerele, iar unele dintre ele dispun Cai de balcon. Lenjeria de pat Cai prosoapele, papucii de casa si halatele tip Pike, sunt incluse pentru confortul dumneavoastr.
Aan fiecare dimineaCa, oaspeCaii hotelului se pot bucura de un delicios mic dejun tip bufet.
Pentru relaxare Cai distracCaie, hotelul ofer facilitCai precum biliard Cai tenis de mas. Zona AZnconjurtoare este renumit pentru posibilitCaile sale de drumeCaii Cai ciclism, ATV uri.
La recepCaia deschis nonstop, personalul vorbitor de englez Cai romAen v st la dispoziCaie pentru a v oferi informaCaii utile despre zon.
Hotelul se afl la o distanCa de 28 km de PiaCaa Sfatului Cai de Turnul Negru, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul InternaCaional BraCaov-Ghimbav, situat la 25 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.