Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Cetatuia

Descriere

Cetauia este situata la 632 m altitudine, pe dealul cu acelai nume, la distana de 30 km de oraul Buzau, in comuna Magura, judeul Buzau.
Drumul este accesibil in orice anotimp i urca din DN 10 din localitatea Magura, catre manastirea Ciolanu, iar dupa 3 km se continua prin padure, aproximativ 1 km.
Locul este unul de poveste, care te va cuceri din primele momente. Linitea deplina, frumuseea padurii, sentimentul de pace care te invaluie, fac din acest loc unul cu totul special. Grijile i problemele cotidiene dispar de indata ce vei ajunge aici.
Vei fi inconjurat de frumusee pura i simpla i vei fi deplin vrajit de Maria Sa, Natura.Va oferim cazare intr-o locaie inconjurata de o padure seculara de fagi i stejari, cu 10 camere mobilate modern, ce ii asigura confort desavarit, dotate cu televizor, bai moderne, Wi-Fi, fiecare cu terasa foarte generoasa, dar mai ales caldura i placerea noastra de a va avea ca oaspei.
Restaurantul elegant i rafinat va atepta cu preparate gatite cu maiestrie i multa grija.
Iata doar cateva dintre motivele pentru care noi credem cu tarie ca merita sa vii aici, pentru ca mai apoi sa revii, iar i iar.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.