Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Onix


Descriere

HOTEL MERA ONIX este situat in partea de sud a statiunii Jupiter, la 30 m de plaja si este compus din fostele hoteluri Onix si Safir. Acesta dispune de 350 spatii de cazare precum camere duble standard, camere duble cu jacuzzi, camere duble family, apartament junior sau apartament junior cu jacuzzi.
Piscina INFINITY Mera Onix
Aceasta este vedeta vacantei la mare si preferata tuturor celor care ne calc pragul! Piscina Infinity este spectaculoas si isi dezvluie marea infinit de la inltime, in timp ce inoti relaxat. Cu o suprafat de 600 metri ptrati de ap, are dusuri cervicale, hidromasaj si gheizer - ca s te mentii in form sau s te relaxezi. Piscina se afl in zona de teras a restaurantului Mera Onix. Are margini infinite ce pot fi considerate o adevarata mare personala, iluzia optica fiind incredibila.
Piscina pentru copii
Distractie pentru copii, dar si blceal! O piscin cu ap de mic adancime, care are maxim 50 cm si 180 de metri ptrati, le st la dispozitie. Piscina este supravegheat in permanent de un salvamar, iar apa este inclzit si tratat bactericid cu lamp UV, astfel incat se vor bucura de cea mai curat ap.
Kids Club
La Mera Onix suntem incantati s ii facem pe cei mici fericiti. De aceea, am amenajat pentru ei un loc de joac interior, iar echipa de animatori cu experient este pregtit s se joace si s pun in practic cele mai diverse activitti educativ-recreative. Programul este valabil 12 ore pe zi si este ideal pentru copiii de la 3 la 14 ani. Printre activitatile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile, amintim: concursurile si competitiile, pictura, parada costumelor si momentele unice oferite de personajele Disney.
Plaja Mera Onix
Dac e vacant, ai nevoie de un loc unde s te bronzezi, dar si unde poti savura o butur rece si ceva dulce. Plaja noastr este alegerea perfect s-ti incepi diminetile la soare, pe sezlong. Situat in partea dreapt a resortului, te intampin mereu cu nisipul cel mai fin, sezlonguri si umbrele. Accesul este gratuit pentru oaspetii nostri, iar sezlongurile se acord in limita disponibilittii.
Restaurant Mera Onix
Cu privelistea mrii pe fundal si o teras mereu antrenant. Cu decoruri luminoase si accente marine. Mereu incptor, intotdeauna primitor - pentru toat familia, pentru prietenii de familie, pentru printi si pentru copii. La Mera Onix din Cap Aurora orice mas este un rsft inzecit, in timp ce ai plaja la picioare. in plus, pe terasa panoramic cu piscine si muzic live peisajul se asorteaz la vacanta si are tot ce-ti poti dori.
Bar Mera Onix
In Cap Aurora, la Mera Onix, te bucuri de o selectie de buturi care acoper orice moment al zilei: de la cafea, ap si buturi rcoritoare, la vinul casei si bere draft, pan la coniac, lichior, vermut si vodc.
Mera Onix pune la dispozitia clientilor si locuri de parcare, in limita capacittii spatiului existent. Mera Hotels nu isi asuma raspunderea pentru eventuale daune produse in parcare.
Servicii optionale (contra cost):
- SPA (piscina interioara cu cascada cervicala si innot impotriva curentului, sauna filandeza, salina, biosauna, baie de vapori, dusuri emotionale, bazine kneipp, cabinet masaj single si in cuplu, cabinet cosmetic, fantana de gheata, hammam) club games (biliard, darts), bar piscina a la carte.
- ATENTIE - serviciile SPA sunt disponibile la Mera Resort Venus!!!
MASA: restaurant propriu.
CONCEPTUL DE ALL INCLUSIVE :
- mic dejun - bufet suedez 7:00 -09:30;
- pranz - bufet suedez 12:30 -14:30;
- gustari intre orele 10:30 -12:00; 16:00 - 18:30
- cina - bufet suedez 19:00 - 21:00;
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 07:00-22:00;
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00-22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (12:30-14:30) si cina (19:00-21:00);
Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera Onix se va desfasura zilnic intre orele 19:00 si 22:30.
Pentru copii este un colt special unde gsesti la alegere legume la abur si carne de pui fiart, fr sare si condimente, ideale pentru a le pregti celor mici cea mai sntoas mAencare.
Accesul la serviciile din incinta resortului se va face numai in baza bratarii Mera. Pentru aceasta bratara turistii vor depune o garantie in valoare de 100 lei/bratara, garantie care va fi restituia la incheierea sejurului, la predarea bratarii.
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.
Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar (contra cost), seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere si balcon.
Camera dubla matrimoniala/twin - pat matrimonial, balcon si accente de inspiratie marin care creeaz un ambient extrem de primitor. Aceast camer ideal pentru a oferi relaxare AZntregii familii este locul de unde distractia si joaca pornesc si se termin in fiecare zi de vacant. Peste 15 mp de confort si un balcon unde puteti s stati pentru a admira marea sau privelistea insufletit a statiunii. In hotel sunt 284 de camere de acest tip, disponibile pentru cazare in Cap Aurora. Unele camere au vedere la mare. Este permis fumatul pe balcon.
Recomandare: camera dubla poate gazdui 2 adulti si 1 copil.
Apartamentul Junior Suite - peste 30 mp de spatiu relaxant! in acest apartament veti gsi o camer de zi cu canapea extensibil, un dormitor cu pat matrimonial si o baie cu cabin de dus. Pentru extra-confortul intregii familii am adugat o saltea cu memorie tratat cu aloe vera. De pe balcon puteti s admirati peisajul animat din statiune. In hotel sunt 13 apartamente de acest tip, disponibile pentru cazare la Cap Aurora. Este permis fumatul pe balcon.
Recomandare: apartamentul junior poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Camera family - spatiu dublu de vacant AZn peste 30 mp cu dou camere comunicante, dou bi si un balcon comun cu priveliste spectaculoas la mare. Nu lipsesc elementele de confort pentru intreaga familie: paturile matrimoniale cu saltea cu memorie, televizoarele, inclusiv un ptut pentru copii, la cerere. Locul de unde porniti la plaj si unde v intoarceti dup o zi activ la piscin. In hotel sunt 8 camere de acest tip, disponibile pentru cazare in Cap Aurora. Este permis fumatul pe balcon.
Recomandare: camera family poate gazdui pana la 4 adulti.
Camera dubla king cu Jacuzzi are o suprafata de aproximativ 20 mp, ofera pat matrimonial (180/190cm) si canapea extensibila (140/190cm). Recomandare: poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Apartamentul aJunior Suitea cu Jacuzzi - un interior primitor de 30 mp pentru o vacant cum alta nu-i! Acest apartament are o camer de zi, un dormitor luminos, dou bi, inclusiv un pat matrimonial si o canapea extensibil. Bonus: terasa privat cu jacuzzi si cea mai spectaculoas panoram a mrii - ideal pentru relaxare la orice or si bi de soare in intimitate. In hotel sunt 8 apartamente de acest tip, disponibile pentru cazare la Cap Aurora. Este permis fumatul pe teras.
Recomandare: poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0- 2.99 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa. La cerere, se poate oferi patut bebe tip tarc, in limita disponibilitatii;
- 3- 6.99 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita fiecare copil doar un supliment redus pentru all inclusive de 78 lei/ noapte;
- 7- 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita fiecare copil doar un supliment redus pentru all inclusive de 108 lei/ noapte;
- 12 - 17.99 in camera dubla, se asigura pat suplimentar contra cost, la tariful de 80 lei/ zi, pentru masa aplicanu-se tariful integral de all inclusive 215 lei/ zi.
Pentru pat suplimentar, la cerere, se achita 80 lei/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.