Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OPAL HOTEL


Descriere

Hotel Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora ,fiind amplasat pe faleza din statiune,la 50m de plaja.

 


Hotelul Opal dispune de 216 camere duble,din care 150 cu vedere la mare.

 

Superior standard room: sunt situate la etajele 1,2,3,7 si 8,au 18 mp, pat matrimonial sau doua paturi twin,baie cu dus sau cada,balcon,aer conditionat,TV,minibar si au piese de mobilier in nuante Zebrano.

 

Standard room: sunt situate la etajele 4,5 si 6,au 18 mp, pat matrimonial sau doua paturi twin,baie cu dus sau cada,balcon,aer conditionat,TV,minibar si sunt decorate in nuante bleu,bej sau maron.

 


Mic dejun sau demipensiune.

 


Receptie 24h,restaurant cu o capacitate de 360 de locuri si doua terase pe malul marii cu o capacitate de 120 locuri,4 sali de conferinta,WI-FI in zonele publice,parcare privata de 120 locuri,curatatorie,spalatorie,computer in lobby cu acces gratuity la internet.

 


Teren de tenis de camp,loc de joaca pentru copii,restaurant.

 

 


Hotel Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora ,fiind amplasat pe faleza din statiune,la 50m de plaja.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.