Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Rania Apartments


Descriere

Fiecare unitate de cazare este izolata fonic si are aer conditionat si facilitati moderne, confortabile si amenajate modern. Toate unitatile de cazare ofera zona de relaxare cu canapea, TV cu ecran plat, bucatarie complet utilata, care include masina de spalat vase, precum si masina de spalat rufe si baie privata cu dus si uscator de par. In plus, exista cuptor cu microunde, frigider si fierbator de apa.
Personalul de la Rania Apartments le sta la dispozitie oaspetilor la receptia deschisa non-stop. La cerere, oaspetii pot beneficia de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Exista facilitati de joaca in aer liber pentru copii. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o zona de relaxare mobilata in aer liber.
Printre punctele de atractie se numara Muzeul Etnografic al Transilvaniei, situat la 3,6 km de Rania Apartments, si Cluj Arena, care este la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, situat la 10 km de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.