Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sunny Hill se afla in zona Faget, aproape de padure si la numai 7 km de centrul orasului Cluj-Napoca. Hotelul Sunny Hill este situat la mai putin de 8 km de centrele comerciale Polus si Iulius Mall. Aeroportul International Cluj se afla la aproximativ 12 km.

Faptul ca este situat in Padurea Faget ii confera un statut aparte datorita linistii, aerului curat si proaspat, privelistii din jur. Distanta mica pana in centrul orasului Cluj-Napoca (10 minute de mers cu masina) este un avantaj pe care clientii il apreciaza foarte mult. Departe de agitatie si totusi la doi pasi de freamatul orasului, hotelul poate fi o varianta excelenta atat pentru o calatorie de business cat si pentru o minivacanta.

Facilitati generale hotel: zona fumatori/nefumatori, parcare, lift, restaurant, gradina de vara cu terasa, bar, receptie non-stop, stand de ziare, servicii de transfer, sala de conferinte, club pentru petreceri, rampa acces, camere persoane cu dizabilitati, salon evenimente.

Hotelul dispune de 55 de camere si 2 apartamente. Fiecare camera este aranjata diferit, cu mult bun gust si are dotarile care sa ofere confortul de care turistii au nevoie pe timpul sederii.
Toate camerele sunt dotate cu smart tv, aer conditionat, room service, telefon, seif, wi fi, uscator de par, grup sanitar cu cabina de dus, zone depozitare bagaje, dulapuri pentru haine, birou. Unele camere au terasa de unde se poate admira in liniste privelistea.
Hotelul este la doar cativa kilometri de la intrarea in Cluj-Napoca.
Fiecare camera ofera o priveliste de neuitat, hotelul fiind situat in Padurea Faget.
In camerele nu se fumeaza, dar se poate folosi balconul sau alte zone special amenajate.

Camera standard dispune de paturi duble sau doua paturi
single, o zona destinata biroului, un hol care separa zona de depozitare si
baia de restul incaperii, aer conditionat. Baia este dotata cu cabina de dus.
Suprafata camerei este de 21 m2.

Camera superior dispune de paturi matrimoniale, o zona
destinata biroului, un hol care separa zona de depozitare si baia de restul
incaperii, aer conditionat. Baia este dotata cu cabina de dus.De asemenea, camera are iesire spre balcon, iar privelistea oferita este
deosebita.

Junior Suite suprafata incaperii este de 45 m2. Dispune
de o zona de living si o zona destinata dormitorului. Apartamentul este
luminos, avand ferestre mari si balcon.Dispune de pat matrimonial, o zona destinata biroului, un hol care separa zona
de depozitare de restul incaperii, aer conditionat. Baia este dotata cu cada de
baie si are acces direct din dormitor.Living-ul are iesire spre balcon, cu o priveliste si aer curat.

Apartament Deluxe ofera confort si lux deopotriva. Ceea ce-l
face sa fie foarte apreciat de catre clienti este jacuzzi-ul. Zona destinata
acestei piese de rezistenta este amenajata astfel incat sa-i confere
initimitate. Apartamentul dispune de o zona de living si o zona destinata dormitorului. Este
luminos, avand ferestre mari si balcon. Dispune de un pat matrimonial, o zona
destinata biroului, canapea si fotolii in living, un hol care separa zona de
depozitare de restul incaperii si aer conditionat. Baia este dotata cu cabina
de dus. Apartamentul este dotat cu balcon, cu o priveliste si aer curat.

Hotelul realizeaza evenimente de la cele mai mici pana la evenimente de peste 300 de persoane, fiind atenti la fiecare detaliu.
Saloanele de evenimente disponibile sunt:
- NOBLESSE;
- VENETIA;
- FIRENZE;
- VERANO;
- OMNIA;
- VILA TUSA;
- TERASA.
Salonul Noblesse este locul potrivit pentru o nunta eleganta, cu multi invitati. In plus, terasa privata a salonului poate fi folosita pentru oficierea cununiilor in aer liber.
La fel de bine acest salon poate deservi si evenimentelor corporate care presupun multi participanti, asa cum este cazul congreselor, in organizarea carora avem multa experienta.
Suprafata: 475 mp
Capacitate: 350 de persoane.

Salonul Venetia este alegerea potrivita. Eleganta si rafinamentul acestui salon se preteaza, fie ca e vorba de nunta, petrecere de Craciun cu colegii, botez sau aniversare.
Salonul dispune si de o terasa unde te poti relaxa sau unde poti conversa cu alti invitati.
Suprafata: 250 mp
Capacitate: 150 de persoane (minim 100 de persoane).

Salonul Firenze poate fi folosit cu succes si in cazul unui eveniment corporate de mici dimensiuni: seminarii, conferinte, cursuri, microrevelioane. Poate gazdui evenimente de pana la 110 persoane. Este un salon elegant, potrivit pentru evenimente mai intime cum ar fi aniversarile, botezul, o nunta mica, dar nu numai. Salonul Firenze poate fi folosit cu succes si in cazul unui eveniment corporate de mici dimensiuni: seminarii, conferinte, cursuri, microrevelioane.
Suprafata: 200 mp
Capacitate: 110 persoane (minim 60 de persoane)

Un loc potrivit pentru evenimente mai intime este si Salonul Verano. Evenimentele care se pot organiza aici presupun participarea a maxim 70 de persoane. Acest salon iti ofera o imagine minunata spre gradina verticala moderna, din spatele peretilor de sticla, iar detaliile din interior nu vor trece neobservate. Este ideal pentru botez, evenimente corporate, aniversari, banchete.
Suprafata: 160mp
Capacitate: 70 persoane (minim 30 de persoane).

Este o optiune potrivita pentru nunti, botezuri, evenimente private sau conferinte. Capacitatea acestui salon este de maxim 110 persoane. Salonul este dotat cu video proiector si ecran de proiectie.
Suprafata: 200mp
Capacitate: 110 persoane.

Vila Tusa - Fie ca este vorba despre un eveniment (aniversare, eveniment corporate, nunta, botez, banchet), fie ca este vorba despre un pranz la un pahar de vorba sau de o cina romantica, in interior sau pe terasa restaurantului, personalul nostru iti sta la dispozitie si suntem bucurosi ca te putem rasfata.
Suprafata: 130mp
Capacitate: 75 persoane.

Terasa restaurantului ofera momente de relaxare intr-o ambianta extrem de placuta in mijlocul naturii. Terasa poate fi o locatie excelenta pentru petreceri, aniversari sau alte evenimente, cum ar fi oficierea unei casatorii.
Suprafata: 150mp
Capacitate: 70 persoane.

Restaurantul are o traditie in pregatirea preparatelor culinare de foarte multi ani, acesta fiind primul nostru serviciu adresat clientilor, incepand cu anul 2001. Terasa Restaurantului Vila Tusa by Sunny Hill, ofera momente de relaxare intr-o ambianta extrem de placuta, in mijlocul naturii.

Servicii contra cost: serviciu de transfer dus-intors aeroport, sala de conferinte.
Atractii turistice: Muzeul de Arta, Primaria veche, Catedrala Sfantul Mihail, Biserica Reformata, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Botanic, Statuia lui Matei Corvin.
Observatii Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie