Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angelina Hotel


Descriere

Acest hotel nou, modern, spațios este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele care vor sa fie aproape de toate punctele de interes din stațiune. Condițiile bune oferite, multitudinea de facilități, proximitatea celor doua plaje și nu în ultimul rand calitatea mancarii și a serviciilor oferite, te imbie la o vacanță de neuitat.Localizare:
Hotelul Angelina este situat în Sidari, pe coasta de nord a Insulei Corfu, la numai 200m de celebra plaja Canal D’ Amour Beach și la 250m de principala plaja din stațiune. Hotelul se afla la aproximativ 38km de Aeroportul International Corfu.

Website:
http://angelinahotel.com/

Tip masa:
Mic dejun

Categorie:
3*

Descriere:
Acest hotel nou, modern, spațios este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele care vor sa fie aproape de toate punctele de interes din stațiune. Condițiile bune oferite, multitudinea de facilități, proximitatea celor doua plaje și nu în ultimul rand calitatea mancarii și a serviciilor oferite, te imbie la o vacanță de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.