Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATERMONO BOUTIQUE RESORT


Descriere

Atermono Boutique Resort este o nouă adiție în categoria hotelurilor de 5 stele situate pe malul mării. Acest boutique resort & spa premium se remarcă prin designul său distinctiv, care promovează o atmosferă relaxantă pentru toți oaspeții. Cazarea oferită include apartamente deluxe cu piscine private infinite, apartamente dispuse pe două nivele și camere standard. Cu priveliști impresionante spre mare în majoritatea camerelor, complexul creează o experiență rafinată pentru fiecare vizitator. Hotelul se mândrește cu o piscină infinită unică situată la etajul doi, înconjurând elegant clădirea și oferind o priveliște strălucitoare de la cascada care curge peste clădire, cu vedere superbă la marea Egee și la apusurile îndelungate.
Descriere hotel
Atermono Boutique Resort este o nouă adiție în categoria hotelurilor de 5 stele situate pe malul mării.
Acest boutique resort & spa premium se remarcă prin designul său distinctiv, care promovează o atmosferă relaxantă pentru toți oaspeții. Cazarea oferită include apartamente deluxe cu piscine private infinite, apartamente dispuse pe două nivele și camere standard.
Cu priveliști impresionante spre mare în majoritatea camerelor, complexul creează o experiență rafinată pentru fiecare vizitator.
Hotelul se mândrește cu o piscină infinită unică situată la etajul doi, înconjurând elegant clădirea și oferind o priveliște strălucitoare de la cascada care curge peste clădire, cu vedere superbă la marea Egee și la apusurile îndelungate.

Localizare
Situat pe plaja cu nisip premiată cu steag albastru din Platanes, la 4 km de centrul orașului Rethymno.
Atermono Boutique Resort este la distanta de 4 km de Rethymnon, 80 km de Heraklion, 70 km de Aeroportul Internațional Chania, 49 km de Chania.
Facilități hotel
Locația oferă facilități variate, inclusiv parcare gratuită în limita locurilor disponibile, internet de mare viteză gratuit (WiFi), centru de fitness, bar/lounge, scufundări, transport aeroport, piscină în aer liber, cursuri de yoga, cursuri de fitness, antrenor personal, saună, restaurant, servicii de curățătorie chimică și spălătorie, asistență pentru tururi/bilete, depozit pentru bagaje, portar/clopot, personal multilingv, bibliotecă, seif la recepție, televizoare în zonele comune și șezlonguri și umbrele în limita locurilor disponibile.
Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și ecran plat, telefon direct, acces Wi-Fi gratuit, baie cu duș și uscător de păr, halate de baie, seif gratuit, mini-frigider, filtru de cafea/ceai cu fierbător și cană, precum și un balcon sau terasă pentru a vă bucura de priveliștea înconjurătoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie