Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antica Dimora Suites


Descriere

Locatie

Centrul orașului Rethymnon, la 75 km de aeroportul internațional "Nikos Kazantzakis" din Heraklion.
Clădirea a fost complet renovată în 2010. Hotelul a fost deschis în august 2010.
La o distanță de 100-200 metri se află Krini Rimodi, parcul municipal, portul local, castelul venețian Fortezza și plaja cu nisip din Rethymnon. Dimora Antique combină luxul, pacea și ecoul istoriei orașului Rethymno, printre aleile și clădirile tradiționale ale orașului vechi.


Recomandari

Hotel de lux pentru o vacanță romantică în centrul orașului Rethymnon. Vechiul conac al secolului al XIX-lea, care a fost inițial deținut de un bogat turc, a intrat apoi în posesia lui Joseph Hobiti, care l-a restaurat și a menținut stilul arhitectural al vremii. Acum, hotelul oferă confort și luxul secolului XXI. Apartamente confortabile, hamam, piscină sezonieră mică, internet, servicii la nivel înalt.


Descriere camere

Total 8 camere: Junior Suites Balcony (~24 mp), Junior Suites without Balcony (~24 mp). 


Facilitati camere: aer condiționat (cald / rece), seif electronic (gratuit), TV prin satelit, TV LCD 32", telefon, internet Wi-Fi gratuit, frigider, cadă jacuzzi sau duș cu hidromasaj, uscător de păr, halate de baie și papuci.


Junior Suite Balcony Pat dublu, balcon.
Junior Suite without Balcony Pat dublu, fără balcon.


Serviciu de menaj - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.