Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Sibiana - Sulina


Descriere

Pensiunea 'Casa Sibiana', situata in cea mai estica localitate a Romaniei - Sulina, va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului, feriti de stresul aglomeratiilor urbane, intr-un cadru natural deosebit.

Cazare in conditii excelente, mesele cu meniuri traditionale, posibilitatile de relaxare prin intermediul excursiilor organizate in imprejurimile localitatii Sulina, plimbarile cu barca in Delta Dunarii, practicarea schiului nautic, a echitatiei ori baile de apa si soare pe plaja din Sulina, toate acestea in cadrul sejurului petrecut la pensiunea 'Casa Sibiana'.
Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 52 de locuri, din care 20 locuri in camere duble matrimoniale, 12 locuri in camere cu trei paturi si pentru a veni in sprijinul grupurilor, doua camere de 10 locuri.
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu instalatii de aer conditionat, acces wireless la Internet, TV si bai proprii cu hidromasaj.
Pensiunea 'Casa Sibiana' ofera oaspetilor posibilitatea de a servi masa in restaurantul propriu.
De asemenea, beneficiind de un loc de acostare la mal si ambarcatiuni proprii - un catamaran si barci cu motor - ofera doritorilor posibilitatea de a efectua plimbari in Delta Dunarii, la gura Dunarii ori spre localitatile invecinate.

Accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.