Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wels - Baltenii De Sus


Descriere

Acces pe uscat ( la 23 km de orasul Tulcea pe drumul ce duce la Mahmudia ) sau pe apa ( Bratul Sf.Gheorghe ) .

Cazare
Hotel WELS 4* ve pune la dispozieie 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bei separate ). Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscetor de per, ape calde curente, seif, aer condieionat, plase de eaneari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

Masa
Serviciile de restauraeie se presteaza in unitatea restaurant Wels, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet/ variante de meniu, pranzul si cina a la carte. In restaurantul cu bar, eemineu ei pianine ori pe terase cu vedere spre Dunere, puteei servi ei produse ale buceteriei tradieionale regionale.

Agrement
Pentru activiteeile contra cost la tarifele de recepeie: excursii in Delte cu ambarcaeiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, tir cu arcul, servicii speletorie / celcetorie, biciclete, plimberi cu tractorasul pentru copii, foc de tabera la foieorul de pe malul Dunerii. Alte faciliteei : minishop la recepeie cu articole de pescuit ei diverse, apeluri telefonice naeionale ei internaeionale, informaeii la recepeie despre atraceiile turistice din imprejurimi, personal vorbitor de limbi streine, miniplaja, pescuit la malul Dunerii.
Pentru activiteeile in aer liber Hotel WELS 4* ofere excursii in Delte cu ambarcaeiuni proprii cu motor, pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimberi cu ceruea, plimberi cu tractorasul pentru copii, iar in incinta hotelului prin spaeiile verzi generoase, teren de volei, leagen, loc de joace pentru copii, poney, eezlong-uri la miniplaja. Un foc de tabere la foieorul de pe malul Dunerii, o seare de dans cu jocuri de lumini, petrecerea unor festiviteei intr-un cadru ambiant ofere prilejul unor clipe de neuitat.
Atraceii turistice:
Cetatea Argamum (Orgame) - aflate la Jurilovca
Cetatea Halmyris- in comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantine Dinogetia - in comune Jijila; Geamia Ali-Gaza-Paea - situat in oraeul Babadag
Cetatea romane Noviodunum - langa oraeul Isaccea
Cetatea romane Arrubium - in oraeul Macin
Cetatea romane Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romane de la Enisala, Menestirea Cocosu, MAnastirea Celic-Dere, Menestirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) - Suline.

Servicii gratuite
Room service, acces la internet, biliard, tenis de masa, aparate fitness, table, remy, cerei, trezirea la ora solicitate, apeluri telefonice intre camere, acces la piscine pentru adulei ei copii, eezlong-uri, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagen ei foieor la Dunere, miniplaja, loc de joace pentru copii in spaeiu verde, parcare pezite, acostarea ambarcaeiunilor la ponton.

Servicii cu plata
Pentru activiteeile in aer liber Hotel WELS 4* ofere contra cost : excursii in Delte cu ambarcaeiuni proprii cu motor, servicii speletorie/celcetorie, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimberi cu tractorasul pentru copii, foc de tabera la foieorul de pe malul Dunerii.

Avantaje copii
Pentru copiii de pane la 7 ani cazarea este gratuite in aceeaei camere cu perineii, fere pat suplimentar, se incaseaze valoarea micului dejun doar pentru copiii de 5-7 ani.
Pentru copiii 7-14 ani se pleteete patul suplimentar in camera perineilor, cu mic dejun inclus

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.