Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Drobeta Turnu Severin, Romania

Reducere pana la 20 - de la 479 lei Orsova - Cazanele Dunarii - Drobeta Tr Severin - Kladovo - Craiova   Ziua 1 BUCURESTI - ORSOVA - CAZANELE DUNARII - DROBETA - TURNU SEVERIN aprox 415 km Intalnire cu ghidul la ora 0530 in parcare

Drobeta Turnu Severin, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Continental Drobeta Turnu Serverin situat pe Bulevardul Carol pe partea stanga a Dunarii se afla la o distanta mica de principalele puncte de interes ale orasului Ofera o priveliste panoramica unica datorita Dunarii cu al sau spectacol de cul . . .

Drobeta Turnu Severin, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEContinental Drobeta Turnu Severin este un hotel de 3 stele situat central in mijlocul celui mai mare si frumos parc al orasului Drobeta Turnu Severin Hotelul se afla in vecinatatea Palatului Culturii Teodor Costescu si a Fantanii C . . .

Drobeta Turnu Severin, Romania
Drobeta Turnu Severin, Romania

Situat convenabil pe autostrada E70 care duce la Timişoara şi Craiova Hotelul Traian este amplasat in cea mai inaltă clădire din centrul oraşului Turnu Severin Acesta oferă parcare gratuităToate camerele confortabile de la hotelul Traian of