Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheile Gradistei/Vila Alex/vila Pinul/Vila Molidul/Vila Bradul/Vila Carpenul/Vila Paltinul/Vila Fras


Descriere

Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, pe un platou din zona Fundata. Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat. Locul ofera panorame deosebite a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete.

Resort Fundata are o capacitate de 480 de locuri, in cele 232 de camere din hotelurile si vilele complexului.


Vila Pinul 3* are o capacitate de 18 locuri. Vila este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Fagul si Alunul, in apropiere de intrarea in complex. Este situata la 100 metri distanta fata de receptie. Vila Pinul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 9 camere cu pat dublu-matrimonial, televizor si baie proprie cu cada.
Alte facilitati: salon la parter, balcon sau terasa la toate camerele.


Vila Molidul 3* are o capacitate de 18 locuri. Vila ste situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Este situata la 60 metri distanta fata de receptie. Vila Molidul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 9 camere cu pat dublu-matrimonial, televizor si baie proprie cu cada.
Alte facilitati: salon la parter, balcon sau terasa la toate camerele.


Vila Bradul 3* are o capacitate de 18 locuri. Vila este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Este situata la 20 metri distanta fata de receptie. Vila Bradul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 9 camere cu pat dublu-matrimonial, televizor si baie proprie cu cada.
Alte facilitati: salon la parter, balcon sau terasa la toate camerele.


Vila Carpenul 3* are o capacitate de 6 locuri. Vila este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 6 locuri de cazare. Este situata la 100 metri distanta fata de receptie. Vila Carpenul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 3 camere cu pat dublu-matrimonial, televizor si baie proprie cu dus.


Alte facilitati: salon la parter, balcon sau terasa la toate camerele, vila din busteni de lemn, mobila pictata manual.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.