Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Hilde s Residence

Descriere

Nascuta din inlantuirea fericita a unor dorinti de copilarie si a unor ganduri de maturitate, Hildeas Residence apare acum ca o mica, dar foarte cocheta pensiune din inima Bucovinei.

Conceptul de BOUTIQUE HOTEL ne permite sa le oferim oaspetilor ambianta, confort, incantare, destindere.

Aplicarea principiilor ECOTURISMULUI ofera cadrul natural , linistea si relaxarea, intr-o fericita armonie si prietenie cu natura.

Parteneriatul cu NATURE FITNESS HOTEL ne permite sa le oferim celor care ne trec pragul sansa de a imbina latura culturala a vacantei cu cea de refacere si mentinere a vitalitatii, tonusului si bunei dispozitii.

Conceptul BIOGASTRONOMIC asigura alimentatia sanatoasa, prin folosirea de ingrediente naturale, traditionale, provenite din gospodariile taranesti locale sau din productie proprie.

VIZITELE CULTURALE, EXCURSIILE, DRUMETIILE, SERVICIILE ADIACENTE pe care Hildeas le ofera vin sa umple timpul si sa echilibreze sejurul dumneavoastra.

Hilde's TEAM sau marea noastra familie isi dedica parte din sufletul si priceperea ei, marcand atmosfera familiala a casei.
Ne bucura nespus atunci cand oaspetii nostri remarca diferenta.
Aflata la 500 m de centrul orasului Gura Humorului, Hildeas Residence dispune de 32-40 locuri de cazare, repartizate in 13 camere duble, 2 junior suite si 1 apartament, astfel

- 6 camere duble (CALIMERA, CALISPERA, CAMINANTE, WAIKIKI, JOCKER si BUTTERFLY) in VILA;
- 1 apartament (RUSTIK) si 1 camera twin (TRADITIONAL) in cladirea numita
LA BORDEI (sau Casa Taraneasca);
- 8 camere duble (LOVE STORY, BELVEDERE, ROMANTICA, BAMBOO, YANG, IDILE, TERRA si CAMERON) in CASA MARE.

In toate camerele exista conexiune Internet wireless si televiziune prin cablu.


STRUCTURA CAMERELOR:
- 10 camere duble DE CONFORT (Yang, Idile, Terra, Belvedere, Romantica, Calimera, Calispera , Cameron, Butterfly si Traditional) = 20 - 28 locuri;
- 5 camere duble DE LUX (Bamboo, Love Story, Caminante, Waikiki si Jocker) = 10 locuri;
- 1 apartament (Rustik) = 2 pana la 6 locuri


Restaurant:
Restaurantul nostru poate 'gazdui' confortabil 40-50 de oaspeti.
Voci 'din public' spun ca are un aer austriac. Am inceput sa credem si noi acest lucru.

Ambianta, privelistea, intimitatea, serviciul au fost gandite pentru incantare si confort.

Gastronomia a fost creata pentru sanatate. Ea se intoarce in timp, catre anii '50 , incorporand deopotriva nostalgia vremurilor apuse, dar si virtuozitatea si experienta culinara ale bucatarilor nostri.

Bucataria Hildeas incepe cu productia partiala a ingredientelor folosite.
Avem o livada proprie, o gradina de zarzavaturi, un solar, o microferma de pasari, toate intretinute dupa preceptele BIOAGRICULTURII.

De altfel, aBucataria si Camaraa Hildeas sunt acopii actualizatea ale celor apatinand bunicilor nostri. Toate meniurile se prepara cu migala si rabdare, ca pe vremuri, gustul si savoarea vechilor retete putand fi usor remarcate.

In mod obisnuit, MICUL DEJUN se serveste in sistem BUFET si contine minimum 20 de feluri de mancare.
PRANZUL si CINA se servesc a la carte, dar in unele situatii se pot organiza si sub forma de BUFET SUEDEZ.

Pentru grupuri de minimum 20 de persoane, cu rezervare prealabila, oferim tarife preferentiale, bonusuri, gratuitati.
Evenimentele de familie (aniversari, botezuri, nunti) sunt pentru noi, adevarate aextemporalea.
Nu ne permitem note mici!
Evenimentele corporate (seminarii, prezentari, intalniri) sunt realizate asa incat sa combine utilul cu placutul si incantarea, dubland efectul pozitiv al lucrarilor.


Program restaurant: ZILNIC, 8:00 - 22:00.


Gradina si livada
Un alt punct forte al Hildeas Residence este Gradina de flori si livada de meri.
Un spatiu de peste 5.000 mp de livada este destinat oaspetilor nostri pentru relaxarea in mijlocul naturii.
Plimbarea, reveria intr-un hamac sau intr-un pat suspendat, observarea naturii - iata activitati extrem de relaxante.Vegetatia inconjuratoare este abundenta si foarte bine ingrijita.
Urmarind principiile ECOTURISMULUI, am dorit sa pastram nealterata divesitatea speciilor autohtone, sa armonizam cultivarea legumelor cu florile, plantele aromatice, arbustii si pomii fructiferi. Curtea de pasari completeaza tabloul gospodariei taranesti de odinioara.

Satucul din capatul livezii - aHildeas Villagea, cu cele 2 case traditionale - va intoarce in timp si va ajuta sa respirati pentru o vreme aparfumula anilor a50.

Livada este spatiul favorit al copiilor, mai ales iarna. Panta usoara se transforma intr-un derdelus placut si incitant, iar in anii cu zapada abundenta, livada se aanimeazaa de oameni de zapada si alte aconstructiia efemere.
Primavara gradina ase umplea de brAenduse si flori de primavara iar luna mai ofera spectacolul, greu de descris in cuvinte, al pomilor infloriti.

Vara abunda vegetatia de toate felurile si bine-ar fi sa va aflati in preajma la sfarsit de iunie, cAend se coc ciresele, sau in iunie-septembrie, cand se coseste fAenul. De fapt, va asteptam cu drag oricand binevoiti a ne trece pragul.

Toamna este raiul iubitorilor de mere si de suc proaspat, dar si al celor romantici sau nostalgici.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie