Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Avra - zona Ligia - Lefkada

Prezentare oficiala hotel: https://hotelavra.eu/

Fiind localizat intr-o zona linistita, hotelul Avra reprezinta o alegere ideala pentru doritorii de relaxare dar si pentru familii.

Localizare: Hotelul Avra este amplasat intr-o locatie superba si linistita din Ligia, la 100 m de strada principala si la mai putin de 300 m de plaja, fiind inconjurat de o mica gradina plina de culoare.

Facilitati hotel: Proprietatea pune la dispozitia turistilor acces gratuit Wi-Fi, parcare gratuita, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, bar, gradina. Oaspetii pot servi prima masa a zilei in sala de mic dejun a hotelului sau in curtea proprietatii. La mai putin de 100 m de hotelul Avra, se afla un minimarket, o brutarie si o benzinarie. Pitorescul port din Ligia si tavernele sale se gasesc la mai putin de 300 m. Orasul Lefkada se afla la 5 minute de mers cu masina fata de hotel.

Facilitati camere: Hotelul are un total de 16 camere spatioase, luminoase, mobilate intr-un stil traditional grecesc. Au in dotare TV, frigider, baie privata cu dus, uscator de par, balcon, patut pentru copii (la cerere, in functie de tipul camerei) Camerele pot gazdui de la 1 la 4 persoane.

Tipuri de camere:Camera dubla
Camera single
Camera tripla
Apartament One Bedroom






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.